SomovaFM

Арматерапія в домашніх умовах

Арматерапія в домашніх умовах

На днях згадала, що маю аромалампу десь у шухлядці. Раніше полюбляла капнути пару капель душистої ефірної олійки для приємного аромату. На передодні свят вирішила підняти собі настрій та купила олійку апельсину🍊

Моя аромалампа була придбана багато років тому, здається це навіть був подарунок. Фірма "Ароматіка" , матеріал - термостійка кераміка. Форма - абстракція 😅 Збоку є зручний вигін, який не нагрівається від свічки, і за який зручно її брати та переносити.

Для використання необхідні маленькі чайні свічки та якась пахуча ефірна олійка.

Принцип такий: капаючи декілька крапель олійки, треба підігріти ємність, щоб запах розійшовся по приміщенню.

Раніше я саме в такій послідовності і робила. Олійка нагрівалась і швидко випаровувалась, залишаючи по собі не дуже приємній аромат після.

Тому вирішила трохи змінити процес. Спочатку запалюю свічку та підігріваю саму аромалампу, а вже потім наливаю олійку на гарячу поверхню зі згаслою свічкою. Аромат стоїть чудовий, легкий і олійка не випаровується за декілька хвилин.

Арматерапія в домашніх умовах

Олійка жовтуватого кольору, треба бути обережним, щоб вона не капнула на одяг та не залишила слід. Аромат ну дуже приємний - солодкого свіжого апельсину. З нею навіть важко переборщити, вона не кружить голову.

Нажаль на сайті немає від цього бренду саме аромату апельсину, тому додаю від іншого Українського бренду, в них також гарні масла. А дуже мене зацікавив аромат кориця-апельсин, він має ще більше навіювати дух свята, тому візьму на затест.