Євгенія 👩

Про всім відомі олівчики для губ у відтінках 03 та 08🥰

Про всім відомі олівчики для губ у відтінках 03 та 08🥰
Про всім відомі олівчики для губ у відтінках 03 та 08🥰
Про всім відомі олівчики для губ у відтінках 03 та 08🥰
Про всім відомі олівчики для губ у відтінках 03 та 08🥰
Про всім відомі олівчики для губ у відтінках 03 та 08🥰
Про всім відомі олівчики для губ у відтінках 03 та 08🥰

Всім привіт✌️

Мені здається, що тільки ледечий ще не купив ці чудові олівчики для губ від Colour Intense). У мене їх поки що 2, але однозначно зберу всю колекцію🤣. А поки, детальніше розповідаю про свої відтінки: 03 "Natural" та 08 "Iced Latte"👇

Олівці представлені у пластиковому футлярі, досить якісному, згодом на корпусі не з'явилося подряпин та сколів. Також, на корпусі є наклайка в кольорі відтінку, в принципі, колір дійсно відповідає реальному відтінку олівчика.

Ковпачок знімається, флакон закриває міцно до характерного клацання, сам по собі не злітає.

Олівчик механічних, викручується легко на всю довжину, не обламується.

Олівець дуже компактний і зручно лежить у руці.

Вага: 1 гр. Здається, що мало, але насправді олівці мають дуже економічну витрату)

  • Викручується на всю довжину, має стандартну товщину. Кінчик закруглений, добре промальовує контур і здатний заповнити всю площу губ.
  • Згодом кінчик трохи затирається і деформується, але при цьому залишається комфортним у нанесенні (на фото видно, що відтінок 08 у мене ніби хтось погриз)).
  • Стік не обламується, не кришиться під час нанесення, а також не потребує заточування.
  • Олівець має кремову, пластичну та ковзну текстуру. На дотик вона м'яка, злегка жирнувата, але без липкості.
  • Аромат не насичений, але дуже неприємний, пахне якоюсь старістю та пластеліном. Запах не відчувається на губах, тому не викликає дискомфорту.
  • Смак теж пластеліновий, залишає неприємний післясмак, тому олівець краще не з'їдати)
  • 03 "Natural" - цей відтінок купила першим, спираючись на назву та фото із сайту. На сайті цей відтінок здався приглушеним, рожево-коричневим (ох вже ця передача кольору). У результаті, відтінок прийшов зовсім не таким, як я очікувала. Він швидше приглушено-ягідний з легким винним підтоном, досить холодний. За різних типів освітлення дає різний підтон. На моїх губах у приміщенні він виглядає глибоким бордово-винним. При денному світлі - світло-ягідним. На сонячному світлі може трохи давати рудину. Для мене – це відтінок-хамелеон. Не можу сказати, що він натуральний та універсальний, я щось з ним так і не змогла потоваришувати. Використовую його тільки для контуру і добре розтушовують, створюючи ефект зацільованих губ.
  • 08 "Iced Latte - цей відтінок купила завдяки свотчам від Strange Love (https://club.makeup.com.ua/post/21326/). Це теплий, кавово-шоколадний відтінок. От його справді можна назвати натуральним та універсальним). Дуже красиво виглядає на губах, практично не змінює свій підтон залежно від освітлення. Максимально комфортний відтінок.
  • Я використовую олівці як для контуру, так і в якості помади.
  • Наносити краще на добре зволожені губи. Якщо наносити на "голу" шкіру, може підсушувати і виділяти текстуру. Для наочністі - відтінок 03 наносила на "голі" губи, а відтінок 08 поверх бальзаму. Відтінок 03 нанісся не дуже акуратно, навіть з'явилися грудочки на контурі.
  • Наноситься дуже легко, тому що має трохи жирненьку текстуру, що дозволяє з легкістю ковзати по шкірі. Але водночас не розтікається, а тримає контур.
  • Обидва олівці мають гарну насичену пігментацію, з першого шару нанесення.
  • Добре нашаровуються, не забиваються в складочки і не збираються в грудочки.
  • М'яко розтушовуються.
  • Фініш виходить сатиново-матовим.
  • На губах відчувається, але сильний дискомфорт не викликає. Може сушити та стягувати, якщо наносити без зволоження.
  • Стійкість: 4-5 годин. Перекус переживе, не розмажеться. В кінці дня лежить на губах, як тинт. Не відбивається на підборідді і не розтікається. Видаляється абсолютно будь-яким засобом для зняття макіяжу.

Можна було б вигадати якісь недоліки для цих олівців, але враховуючи їх бюджетну вартість - вони чудові).

Коли фотографувала контур зблизька, зрозуміла, що я зовсім не вмію рівно малювати той контур, тому не судіть строго😂. На останньому фото олівець через 5 годин після нанесення).

Дякую за увагу💕