Свідома клієнтка

Сонцезахисний крем з мінеральними фільтрами The Ordinary Mineral UV Filters SPF30 with Antioxidants

Сонцезахисний крем з мінеральними фільтрами The Ordinary Mineral UV Filters SPF30 with Antioxidants

Цей СПФ лежав в мене з весни, тому що на моїй шкірі він виглядає біло-фіолетовим і вимагає тонального засобу, а я зовсім не хотіла фарбувати обличчя влітку та й тональний засіб в мене тоді закінчився і влітку я використовувала інший спф та ось знову прийшов його зірковий час, причина тому проста: мені потрібно відновити шкіру та зняти запалення, а в цьому кремі є оксид цинку, який може допомогти, і крем в мене вже є. Окрім оксиду цинку у якості фільтру він містить діоксид титану не в нано формі, серед антиоксидантів можна знайти найпотужніший астаксантин, також в кремі є амінокислоти, що є складовими натурального зволожуючого фактору.

Раніше в мене був такий самий крем з фактором захисту 15 і при більш багатошаровій доглядовій рутині він лишав певну липкість, зараз же я використовую лише свій денний крем Floslek Dilated Capillaries Line Anti-Wrinkle Cream, а потім цей спф-крем і особливої липкості немає. Він гарно подружився з моїм тональним кремом Ingrid Cosmetics Mineral Silk & Lift. Хочу зауважити, що з цим кремом мій тональний крем стає більш помітним на обличчі, тому що діоксид титану та оксид цинку це часточки, які буквально лежать на обличчі, також він має трохи ліловий відтінок, який нейтралізує жовтий пігмент у тональному кремі, від чого його колір трохи змінюється. Я не отримую настільки презентального вигляду макіяжу, як мені хочеться, але я прискіплива, є багато жінок, які люблять використовувати сонцезахисний крем від Одінарі саме у якості бази під макіяж, я ж більше люблю його використовувати, коли мені нікуди не треба йти, за шкірою він доглядає дуже добре, а з тим, щоб зробити шкіру красивою на вигляд значно краще справляється сонцезахисний крем на хімічних фільтрах. Крем не жирнить і не сушить шкіру. Сонцезахисні креми від The Ordinary не дуже легко змиваються, моє молочко AA Age Technology Hypoallergenic 2 in 1 Milk справилось з ним прекрасно, далеко не кожне молочко “візьме” цей крем і після випробування цим сонцезахисним кремом я остаточно у захваті від нього. Я наношу цей крем не в кількості “двох пальців” як рекомендують, а як звичайний і він слугує хорошою базою під макіяж, маскуючи недоліки. Якщо ж ви хочете нанести велику кількість крему, це легше зробити у декілька шарів.

The Ordinary Mineral UV Filters SPF30 with Antioxidants на мою думку може підійти вам, якщо ви:

Націлені на мінеральні фільтри та готові до ефекту вибілювання

Маєте потужні очищувальні засоби (гідрофільну олію/олію для вмивання/молочко, яке з ним справиться)

Готові “ловити” крем у наявності

Дякую, що прочитали 🌹

P.S. Як перевірити продукцію The Ordinary на оригінальність? Батч-код на коробці та самому засобі має збігатися та піддаватись розшифруванню через спеціальні онлайн-сервіси та в коробок The Ordinary дуже приємний папір, наче гладенька шкіра.