Nata_Po

Приємні, гарні та естетичні рум'яшки від Catrice)

Приємні, гарні та естетичні рум'яшки від Catrice)
Приємні, гарні та естетичні рум'яшки від Catrice)

Дуже класні рум'яна рожевого відтінку з ніжним сатиновим блиском, які ні крапельки не підкреслюють текстуру шкіри, на відміну від більшості сяючих рум'ян. Пігментовані, тому варто наносити по-трошки. Дуже легко набираються на пензлик та переносяться на шкіру. А більше інформації та моїх вражень нижче)

Раніше я не настільки активно моніторила різноманітні новинки косметики та просто класні продукти, які є в світі макіяжу, але, тим не менш, мармуровий бронзер та рум'яна від Catrice були на слуху завжди. Але, скільки би я їх не видивлялась, але ніколи не знаходила їх в оффлайнових магазинах, а онлайн чомусь не наважувалась придбати. Але, коли врешті поїхала за кордон, то одразу ж без проблем знайшла бронезер та звісно ж з радістю придбала)

А потім, нарешті Catrice та Essence з'явились в усіх наших магазинчиках, мені вдалось посвотчити рум'яна і я одразу їх придбала, бо ТРЕБА і всі розповідали, що це аналог Nars Orgasm.

І я неймовірно рада, що це не оргазм, бо мені не дуже подобається рожеве золото на обличчі, а тут створюється картина морозного рум'янцю з класним освіжаючим ефектом, без якогось штучного чи недоречного сяйва.

Традиційно це підпункт має місце в моїх дописах. Це аналогічна упаковка, як і в бронзера. Я не можу сказати, що це щось надзвичайне) Нормальна пластикова шйбочка з напівокруглою кришечкою. Тактильно це приємно, але вони займають трошки більше місця та менш зручні для зберігання, аніж плоскі шайби)

Всередині, як і в бронезера, так і в рум'ян дуже гарна мармурова текстура та неймовірно приємні на дотик шовковисті продукти.

Але, як ви пам'ятаєте, я розповідала історію, про те, як бронзер в мене впав і розбився. Сама упаковка пережила падіння, але от продукт ні, тому його довелось відновлювати, на жаль( Про це я писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/11442/

Рум'яна мають дрібнесенький помол та оксамитову текстуру з мармуровим візерунком, все дуже гарно)

Легко переноситься з першого разу без зусиль)

Справа свотч не розтушований, а зліва розтушований)

Цікаво, що після розтушування з'являється більше блиску, хоча все одно він дуже ніжний та доречний)

Рум'яна мають гарний і правильний відтінок рожевого, який дуже класно освіжає, не йде у холодну фіолетовинку, і не сяє відвертим холодним сріблом.

Мені вони дуже подобаються)

Я закохалась у ці рум'яна, вони чудові)

Я взагалі побоююсь сяючих текстур в рум'янах, вони можуть виглядати штучно, дивно і недоречно, але тут неймовірна краса. Вони абсолютно не підкреслюють якісь недосконалості чи пори (а у мене це бувало), гарно тримаються, в міру сяють, мають насичений пігмент)

Щиро рекомендую, класний продукт)

Я його віднесла до найкращих знахідок осені -https://club.makeup.com.ua/post/24118/, і це справді так)