Gucci Rouge De Beauté Brillant Lipstick
І знову чорноп'ятнична покупка. І знову важкий люкс. Впринципі в мене закритий гештальт на Gucci, лишився ще Hermes (прям дуже хочу, але дуже жмусь. Тому якщо ви мали/маєте помадку даного бренду - то буду надзвичайно рада Вашому відгуку🥰)
На цей раз у нас оселилась чудова бальзамна помадка із серії Rouge De Beauté Brillant Lipstick. Чесно, я хотіла ультанути і взагалі купити бальзам для губ, але 🐸 сказала: "Kizza, ну ти цей, не перебільшуй" і я вирішила, що бальзам відкладем на кращі часи, а зараз буде помада-бальзам з кольором.
Одне "але"
З цією помадкою є один "прикол". В неї брак упаковки.
Але маю знайому з такою самою - тому ми побігли перевіряти чи не фейк в мене. Передивившись упаковки і зваживши наші помадки (в неї теж нова, але то був подарунок на Миколая) ми видохнули спокійно бо все співпало. Тому почнемо наше тестування.
Упаковка
Упаковка класично важка, через металевий корпус механічної частини помади. Кришечка тут пластикова. Узор кидається в очі - одразу видно, що тут не просто якась помадка, а над дизайном добряче попрацювали.
Рукосвотчі
Мій відтінок 515 Devotion rouge.
Це такий червоно-коричневий, доволі рудуватий відтінок, який впринципі мені личить (на диво!). Чесно, я в шоці, як мені з ним добре 😅
На свотчах яскраво видно різницю в кількість шарів нанесення, але це бальзамна помадка - тому це нормальна поведінка для такого типу помад.
Губосвотчі
Помадка має запах, якихось олдскульних парфумів. І смак теж трохи парфумний. Але він швидко проходить. Помада наноситься густо і кремово, навіть одним нанесенням. Відчутно пом'якшує і ніби наповнює собою губи. Тобто, після нанесення складається таке враження, що губи хтось укрив чимось приємним. Помада не важка, носиться чудово. Злазить непомітно. Прекрасно дружить з олівцями.
Що по стійкості?
Стійкість - нормальна. Без їжі і напоїв - години 3-4. На свотчах вона прожила в мене десь години 4. Бо як, спеціально, на мене напала спрага і голод. Тому довелось одразу її перевіряти на питво- і їжестійкість.
Інтеграція в макіяж і висновки
Дану помадку, я люблю "вигулювати" з мінімалістичним макіяжем очей і обличчя🥰
З моїх бальзамних помад - ця увібрала в себе найкраще з того, що може запропонувати дана формула.
В ній не придратись до якості упаковки, стіку, формули. Все тут добре. Мені не подобається аромат. Але не забуваємо, що то все смаковщина😅. Впринципі навіть мій улюблений Lancome мені колись "підгадив" вонючою трояндою там, де я цього аж ніяк не очікувала. А помади YSL до сих пір стараюсь швиденько замазать на себе і закрити, бо там мені аромат теж не подобається😅.
А чи варто купляти цю представницю? Якщо хочете побалувати себе розкішною розкішшю - то welcome, вона вас не розчарує😍
Коментарі (0)