Кузя Ю-а

1001 ніч з Landor

1001 ніч з Landor

Шахерезада, дочка візира, вирішила одружитися з царем, вірячи, що вона зуміє зупинити безсердечне діяння царя. Не зважаючи на умовляння свого батька, Шагризада наполягла на виконанні свого плану.

У її першу ніч із Шагріяром, Шахерезада почала розповідати йому історію, щоб якось розважити царя. Настільки захоплюючою була ця казка, що цар навіть не помічав плину часу, але коли почало світати, Шахерезада навмисне перервала свою розповідь у найцікавішому місці і ненав'язливо вказала на те, що ніч закінчилась. Цар помилував її, адже хотів почути продовження.

Кожної ночі Шахерезада повторювала свою хитрість. 1001-ї ночі, Шагріяр, зачарований Шахерезадою та її талантом оповідача, помилував її, обіцяючи ніколи більше не вбивати жінок.

Так, цей аромат, для східної, енергетично привабливої, сміливої та трошечки хитрої жінки! Коли лиш один погляд вже косить сексуальними флюїдами навколишній світ!

Так, цей парфюм повне доповнення цього образу!

Східний, насичений, палкий та гарячий!

Верхні ноти парфумованої води полонять теплом кориці і кардамону. Суперечливий початок викликає у слухача непідробний інтерес до продовження, як і казки Шахерезади!

Середні ноти – глибоке і багатогранне серце, в якому сплетені солодкість ванілі і спокуса стиглих вишень, прянощі гвоздики і гірчинка мигдалю, трав'янистий оксамит пачулів і пікантна гострота тютюну.

Базові ноти завершать звучання аромату чудовим шлейфом, витканим з солодощі бобів тонка, диму ладану, тонких нюансів чорносливу, смачного запаху какао і благородних тонів вершкового сандалу.

На рівні з Том Форд , ну не менше!

Landor Moon Away For Her – сяйво місяця в темній ночі – любовна магія, перед якою встояти неможливо.

Це - мій особистий фаворит на даний момент! А я маю в собі арабську кров. Можливо тому? :)