Anna_feerie

Золотий макіяж

Золотий макіяж

Коли немає святкового настрою, можрна його намалювати)). Тож я вирішила додати максимум блиску, щоб пробудити різдвяні емоції😍.

Для такого макіяжу мені знадобилось 2 основних продукти, і перший з них - золотистий блиск Maybelline Lifter Gloss у відтінку 010 Crystal:

Цей блиск дуже комфортний на щодень (через те в мене доволі швидко використовується)). Він трошки охолоджує та зволожує губи, красиво сяє та дарує вустам об'єм. Особливо мені подобається носити його разом з контуром, який я роблю за допомогою світлого олівчика для губ.

Золотий макіяж
Золотий макіяж

Цей глітер став моїм улюбленим, адже з часом він не засох (як це, нажаль, сталося з аналогами від Ламель), а лише набув трохи густішої консистенції. Завдяки цьому блиск став ще інтенсивнішим, а самі тіні краще тримаються.

Я наношу цей глітер без бази, на голе повіко - спочатку аплікатором на всю поверхню, а потім трошки тушую пальчиком, щоб зробити краї на такими чіткими. Головне - фарбуватись з закритим оком, щоб тіні не зникли у складочках (після того, як продукт застигає, можна кліпати)).

При такому способі нанесення ці блискітки тримаються на мені 5+ годин в ідеальному стані (нагадаю, що це без бази). Якщо ж спочатку підготувати повіки за допомогою ось цього праймера: https://club.makeup.com.ua/post/25185/ , то можна святкувати всю ніч і не перейматись про стійкість макіяжу! 🤩