krislemly

MOOD MERMADE | ЕНЗИМНА МАСКА

MOOD MERMADE | ЕНЗИМНА МАСКА

Привіт!) Сьогодні поговоримо більш детально про чудовий засіб - ензимна маска для очищення шкіри обличчя MERMADE Prozymex HBT & Hygroplex HHG

Ключові компоненти:

1) Protease, Subtilisin - активні ензими, що відлущують ороговілу шкіру та стимулюють процеси її відновлення;  2) Комплекс олігосахаридів та сечовини - допомагають активувати дію ензимів, відновити натуральний зволожуючий фактор "спраглої" шкіри, знімають подразнення, допомагають шкірі залишатися пружною та сяючою.

Консистенція: гелева, легка, не розтікається, запаху майже немає, при нанесенні не викликає жодного дискомфорту у вигляді подразнень, почервоніння, пощипування тощо.

Тюбик з маскою не тільки красиво виглядає, а й дуже зручний у використанні, широка кришка дозволяє надійно зберігати його у вертикальному положенні. Кришка з механізмом фліп-топ дуже зручна у використанні.

Використання: нанесемо необхідну кількість маски на попередньо очищену шкіру обличчя і залишаємо на 10 хвилин.

Змивається маска без зусиль звичайною теплою водою.

Враження. Після змивання маски шкіра дуже гладка, тактильно приємна. Дуже гарно очищена. При певному освітленні видно відблиски, які бувають на супер відполірованій та чистій шкірі. Також помітила, що при регулярному використанні плями від прищів стали світліші.