Alina🍒

Волошкова насолода від Joko Blend

Волошкова насолода від Joko Blend

Всім привіт❤️

Сьогодні хочу поділитися враженнями від гідрогелевої маски для обличчя від українського бренду Joko Blend - Cornflower Glow Hydrojelly Mask.

З брендом я знайома давно, але на жаль клубу ще не було, тож доведеться вам повірити мені на слово, що бренд вартує вашої уваги💫

Я взяла собі на затест один пакетик 20 г, також маска представлена в більшому 200 г об’ємі.

На дотик щільна та приємна упаковка, з мінімалістичним оформленням, а саме - це зображенням волошки, екстракт якої входить до складу.

На пакетику є інструкція щодо приготування самого продукту, в саме - просто додати теплої водички та вимішувати до пастоподібного стану і все готово до використання💫

Сама маска порошкова, з дуже легким та приємним квітковим ароматом + містить в собі засушені квіти волошок, що виглядає неймовірно ніжно та гарно😍

Розвівши порошок з водою утворюється густа консистенція.

Наносити на обличчя маску дуже приємно, ніжний аромат та гелева текстура робить процедуру максимально релаксовою та зовсім не напряжною, як у мене з альгінатними масками🤷🏻‍♀️

Маска гарно лягає на обличчя, не розтікається ( для цього важливо дотримуватись рекомендацій з інструкції щодо пропорцій води) та майже моментально починає застигати, тож баритися також не варто🙂

По нанесенню, декілька секунд відчувається легкий холодок на обличчі, щодо мене, то я полюбляю подібні ефекти❄️

Витримувала я маску максимальні рекомендовані 25 хвилин, знімається вона однорідним пластом, дуже ніжно та безболісно з відчуттям приємного тепла під маскою.

Після використання шкіра обличчя зволожена та ніжна, зменшились почервоніння від незначних висипань та покращила колір шкіри💫

Склад маски дуже порадував своїми складниками, маючи в собі лише один елемент середньої небезпеки - віддушку.

Також додаю скрін з детальним розбором🤍

Я закохалалась в цю гідрогелеву маску, абсолютно без перебільшення - для мене вона ідеальна, виконує свої функції, хороший склад, зручна у використанні та шалено естетично виглядає завдяки квітам, а також бренд не тестує свою продукцію на тваринах🌱

Тепер мрію затестити всі гідрогелеві маски з серії та продовжувати відкривати для себе Joko Blend🥰

Тож, дівчата, якщо ще не користувалися - раджу на всі 100%, маска дуже бюджетна, тож в разі чого зовсім нічого не втрачаєте, також придивіться до філерів для волосся від Joko😉

Дякую за увагу❤️