Ya Yana

Коли не почула жодної нотки з піраміди...

Коли не почула жодної нотки з піраміди...
Коли не почула жодної нотки з піраміди...

Попередній діагноз — треба брати цілий флакон! Але, не будемо спішити.

Спочатку подивимося на піраміду:

Початкова нота: Боби тонка, Жасмин, Шафран

Нота серця: Амбра, Бурштин, Ялівець

Кінцева нота: Кедр, Ялинова смола

Як звучить насправді:

Акорди йоду, дуже гучні і б’ють з перших секунд. Саме ті грубі медичні бинти з йодом, про які всі так люблять згадувати. Але, на фоні них визирає солодкість, що пом’якшує загальну картину. Ніс моєї подруги розчув там полуничне морозиво, і це дійсно щось більш ягідно-вершкове, ніж суто солодке, карамельне.

Як бачите, нічого з того, що в піраміді, я не почула.

Я часто згадую, що люблю питати думку про парфуми у друзів та близьких, тому в моїх арома-дописах ви точно побачите не лише мої враження, а декілька одразу. Щодо Mad About You, усі мої чарівні експерти та експертки були одностайними. З першого ж затесту звучала фраза «Це ж Баккара Руж!». Мені ще не щастило послухати оригінал, тому таку тезу підтвердити не зможу, але цим носикам довіряю.

Останнім часом я чую на людях ці йодові нотки, так само часто, як колись чула «Імператрицю». Можливо, це тренд, і я просто не в курсі. Але, погоджуся, це дійсно доволі стильна та цікава альтернатива звичним фруктикам, квіточкам та солодощам. Мені, як людині, яка шукає нових для себе звучань, вона сподобалась і я гадаю, що знайду для неї настрій, а отже і місце у своєму парфум-гардеробі.

Парфуми мають певний вайб. Одягаючи їх, хочеться бути оцією героїнею із кіно, яка live her best life. Бранчі, йоги, SPA… Якщо одяг, то білий, якщо посмішка, то щира і горнятко фільтр-кави обов’язково з собою, і ніякого цукру. Це не вона біжить у ритмі великого міста, це місто намагається за нею встигнути.

Стійкість аромату висока, на день точно вистачить. Але, на мені він абсолютно не шлейфовий, звучить досить близько до шкіри.

Флакон. Ну такий він мені гарненький, саме через цей дизайн і звернула увагу на бренд та вирішила тестити. Дуже гарний червоний колір.

Я ще у роздумах, але все частіше повертаюся до цього пробничка, коли обираю зранку аромат. Якщо все ж вирішу взяти Mad About You до себе на поличку на постійне місце проживання, то точно поділюся в лукс. Усім чудового вечора ❤️

Мої враження про інші аромати бренду дивіться тут:

https://club.makeup.com.ua/post/24971/

https://club.makeup.com.ua/post/24445/