olena_glossy

Чарівні ялинкові кульки Mr.SCRUBBER: чи все так бездоганно?

Чарівні ялинкові кульки Mr.SCRUBBER: чи все так бездоганно?

Побачивши таку красу моя внутрішня дитина дуже втішилась. Засоби у вигляді кульок на ялинку – погодьтесь, ідея пакування цікава та актуальна. Таку кульку і до подарунка додати буде гарним варіантом, та і якщо потрібно зробити символічний комплімент – соло теж буде виглядати гарно.

Спочатку не планувала писати допис, але враховуючи, що Mr.SCRUBBER через постійні пошуки продукції для тегів спамить таргетованою рекламою (молодці, я б теж так робила), побачила, що кульки можна придбати самостійним продуктом, тож і допис може стати для когось доречним.

Пакування. Прозора пластикова баночка 150 мл у вигляді кульки з випуклим логотипом бренду, фліп-топ кришечка. Краса 🤩. У мене вони були у коробочках від адвент-календаря – на них міститься уся інформація про продукти. Одиничні гелі для душу виробник пакує теж у картонні коробки з милим святковим дизайном.

Аромат та колір. Тут також приємне здивування. Гель для душу перлинного кольору з надзвичайним Різдвяним ароматом. Він нагадує суміш прянощів, які використовую для випічки різдвяного печива, пряників та інших смаколиків. Настрій після прийняття такого душу одразу стає святковим.

Піна для ванни червоно-рожевого кольору з полунично-малиновим ароматом. Це більш класичний варіант.

Враження про використання. Гель для душу гарно піниться, після нього нема відчуття стягнутість шкіри. Ароматом наповнюється вся ванна кімната і це дуже приємно, але тіло опісля не пахне смачним печеньком (шкода 😂).

Піна для ванни працює краще, якщо спінити її душем. Піни не супер багато, але трошки поніжитись у ванній можна.

Є один нюанс. Для того, щоб використати засіб, потрібно трішки стиснути баночку. Особливо це стосується гелю для душу, який є трохи густішим. При сильнішому стисканні баночки заломлюється. На разі, вдавалось легко відновити форму, але це не дуже зручно.

Склад. На цьому етапі у мене стався error. Порівняла дві коробочки та зрозуміла, що у гелю для душу і піни для ванни вони ідентичні. Один в один, навіть послідовність та сама.

Звичайно про розбір я забула, а побігла в ванну тестувати, чи гель для душу піниться так само як піна для ванни 🤣

Тепер сиджу і думаю:

◾️ чи то у мене дві універсальні кульки

◾️ чи то помилка дизайнера, який вставив не той текст, а хтось не перевірив

◾️ чи можливо у цих продуктах дійсно може бути ідентичний склад (розшифровки ж по барвнику і парфумованій композиції нема)

Попри маленькі нюанси ці казкові продукти мені сподобались, адже зі своєю задачею створити святковий настрій вони справились.

P.S. бренд пропонує одиничні гелі для душу в трьох ароматах, вартість однієї 99 грн.