Anna_feerie

Люксовий тональний по ціні бюджету

Люксовий тональний по ціні бюджету

Думаю, всі люблять знаходити перлини в бюджетному сегменті, тож сьогоднішній мій відгук точно має вас зацікавити😍.

Лінійка Wonder Match вийшла в Eveline доволі вдалою, а матовий тональний крем давно став зіркою соцмереж. Та я його побоювалась через Alcohol Denat. у складі. Тому мій вибір пав на Eveline Cosmetics Wonder Match Lumi Foundation SPF 20 – а саме сяючу тональну основу з вітаміном С. І тепер я абсолютно впевнено можу сказати, що для мене це відкриття 2023 року! 🤩.

Люксовий тональний по ціні бюджету

Справа в тому, що це люкс від флакону до наповнення та ідеального фінішу на обличчі🥰. Якби на пакуванні було написано на Eveline, а Dior, то це б мене не здивувало, адже виважений дизайн, солідний флакон з помпою та тактильні відчуття взагалі не натякають на економ-сегмент)).

В складі (а саме в першій його половині) з цікавостей бачимо ніацинамід, вітамін С (аскорбіл тетраізопальмітат), гіалуронову кислоту, аргінін та міку (і навіть тальку нема)! Також виробник потурбувався про наш захист від сонця і забезпечив SPF20 за рахунок хімічних фільтрів. Тональний має віддушку, таку ягідну, солодку та впізнавану. Спочатку я не розуміла, чому вона нагадує мені морський табір, а потім зрозуміла, що це дуже схоже на Cacharel Amor-Amor!)).

В мене другий відтінок у лінійці – 10 Vanilla, з допису Wowmom я дізналася, що ця серія для Білосніжок і боялась, що найсвітліший 05 може бути занадто білим)). Мій відтіное 10 чудово підлаштовується під тон шкіри, не окислюється та не жовтить. Але думаю, що наступного разу візьму 05 для порівняння (бо повторювати цей тональний я буду однозначно!)🤗. Також цікавий нюанс: 05 Light Neutral та 15 Natural Neutral мають нейтральний підтон, а 10 Vanilla та 20 Nude Warm – трохи теплий (але не рудий, а доволі носибельний та підходящий для слов’янської шкіри). На сайті ще з’явився відтінок 25, але щодо нього поки не зустрічала інформації.

Текстура засобу кремова, навіть густа, але дуже легко розподіляється та буквально зливається зі шкірою. От чесно, такого ефекту не дає навіть мій люксовий фаворит: https://club.makeup.com.ua/post/25038/. Єдиний нюанс – Eveline Lumi все ж має більш легке перекриття, я б сказала, від легкого до середнього.

Але мене це не бентежить, бо маю консилер для ділянок, що потребують маскування, та й загалом можливостей цього шикарного тонального цілком вистачає, щоб прибрати почервоніння, вирівняти тон та приглушити місця постакне. При цьому тон не підкреслює лущення, не западає в пори, взагалі такий ефект, ніби своя шкіра, тільки краще! 😍 Тому я в цілковитому захваті!)))

Однозначно рекомендую цей тон, адже він шикарний по всім напрямкам! Звісно, фініш може бути не таким сяючим, як на мені, бо ж це багато в чому залежить від типу шкіри та системи догляду 😉. Але в будь-якому разі Eveline Cosmetics Wonder Match Lumi Foundation SPF 20 точно вас зачарує!))