Ya Yana

Бюджетна. Компактна. Базова.

Бюджетна. Компактна. Базова.

Колись давно, ще у шкільні роки, я мала справу з великою палеткою тіней цього бренду, Робила макіяж подрузі, її ж косметикою. Працювати з тінями LN Pro було вкрай складно, все лягало плямами, кольори зникали при розтушовці.

Але, я побачила цю палетку у дівчат в спільноті і вирішила, що варто спробувати. Тим паче бабуся просила знайти їй щось компактне та функціональне.

Бюджетна. Компактна. Базова.

З компактністю у цієї палетки все просто ідеально. Вона вміщається в долоньку, маючи при цьому цілих 4 відтінки. 3 матових та 1 шимер.

А як з пігментацією? Шимер, як завжди, бере на себе позиції лідера. Якщо наносити його пальчиками, то покриття буде супер щільним, а якщо пензликом - отримаєте ніжний блиск. Найтемніший коричневий з палетки добре пігментований при нанесенні, але, щоб передати його саме таким і при цьому плавно розтушувати, доведеться трохи нашаровувати. Світлий коричневий пом'якшить перехід від найтемнішого кольору, до світло-бежевого. А сам цей беж добре розтушує тіні "в шкіру".

Стійкість. Тут теж ставимо плюсик, адже за увесь день тіні не скаталися в складочки і не втратили насиченість кольору.

Відтінок обрала 104 taupe. На сайті не зовсім зрозуміла, теплий він чи холодний, але виявилось, що все ж холодний. Бабусиним очам це личитиме, а мені слід було б підібрати щось тепліше, напевно 102.

Отже, з покупкою я не прогадала, бабуся користується і все подобається. Але, вона зазвичай користується одним відтінком, або максимум 2-ма. Я ж намагалась задіяти усі в своєму макіяжі і дуже люблю гратися з градієнтиками. Над розтушовкою довелося помудрувати, а щодо пігментації, я звикла до більш насиченої.

Цього разу я маю набагато кращий досвід, ніж був у мене раніше з LN Pro. І мені цікаво знайомитися далі, адже він часто майорить у стрічці. Якщо буду в пошуках саме малесенької палетки, то точно згадаю про цю і спробую теплу гамму.

P. S. У макіяжі також був задіяниї олівчик LAMEL Make Up Kajal Eye Liner