Maybelline SuperStay Vinyl Ink 120 Punchy: Теплий нюд з ідеальною стійкістю і комфортом
Після першого знайомства з SuperStay Vinyl (https://club.makeup.com.ua/post/21425/), мене не покидало бажання спробувати її в більш спокійному і нетральному відтінку.
Я майже вже додавала в корзину 35 Cheeky, та вирішила, що хочу з більш теплим підтоном. Тому почала полювання на 120 Punchy. К слову, це не дуже популярний і рідкий гость на українському ринку, тому довелось його замовляти з ЄС. І мені вдалося його вихопити за дуже класною ціною!
Отримавши його, я ні краплі не пошкодувала з вибором.
Це абсолютно теплий, спокійний відтінок, не надто рудий і без рожевого підтону. Дуже ніжний і, як на мене, універсальний. Я дивилась його на різних кольоротипах обличчя і на всіх він виглядав пристойно.
Помада в дуже стильному флаконі. Формула рідка, але не розтійкається.
Пензлик маленький, трохи зігнутий для зручнішого нанесення. За рахунок товщини пензлика можно рівніше промалювати контур навіть без олівця.
Використання
Наношу, як по інструкції:
-за пів години добре зволожую губи
-витираю залишки бальзаму
-встряхую флакон, наношу помаду
-не змикаючи їх чекаю висихання
За бажанням потім можно легко промокнути серветкою, щоб трохи прибрати блиск.
Додаю ще фото на руці з різним освітленням.
Враження
Стійкість супер на декілька годин!
Після їжі трохи зтирається зсередини ближче до слизової і якщо з червоним відтінком для мене то виглядало критичним мінусом, то з нюдом цього не помітно! За потребою спокійно можна підправити. В будь-якому випадку це не буде кидатися в очі!
Носиться помада комфортно. Не сушить. Вона зовсім трохи липка (та це знову ж таки, можна мі німізувати, промокнувши верхній шар).
І я дуже раджу спробувати цей відтінок, я впевнена, він підійде майже кожній!
P.S. Всі фото зі свотчами зроблені без накладання ефектів і відтінок кольору маневрує від освітлення.
Коментарі (0)