До гляд на цю зиму (2023-2024) від українських брендів
Відчуваю, що знайшла скарб😍
За 2023 рік я спробувала багато українських виробників. Зараз, коли настала зима, хочеться більше ніжного догляду, щоб не сушило шкіру, щоб не було стягнутості та шелушіння. Ще з 2015 року до мене дійшло, моя косметика - це натуральна косметика. Тільки вона надасть мені те, чого я хочу.
Влітку ще натрапила на EZR Clean Beauty, хто б знав, що тік ток порекоментує мені Дашу і в мій світ зайде малелярний принцип. Який відновлює захисний бар'єр шкіри і має накопичувальну дію.
Нарешті вдалось зробити замовлення в улюленому магазинчику. В таких маленьких крамничках не великий асортимент і рідко все, що мені хотілося купити було в наявності, а тут - вдача. Дуже хочеться, що б і в Мейкап був цей бренд, щоб більше людей знали про нього.
Я кажу про NS Cosmetics. Обрала ніжний гель для очищення та тонік троянди. Боже, яка текстура, це щось наче шовк. Після невдалого гелю від Sue, цей гель просто нектар. Після нього і тоніку троянди навіть крему не хочеться, шкіра зволожена. Про олію та крем від EZR Clean Beauty в мене є допис, якщо казати коротко - то це любов. Загоює висипання, надає шкірі здорового вигляду. Олійка допомагає мені в масажі гуаша, виявилось це дуже приємна процедура.
Очищувальний засіб Q+A (не український) використовую як додаткове очищення. Не люблю пілінги, для мене це додатковий викид жиру та висипання. Треба двайливе та ніжне очищення.
Тож мій догляд на цю зиму:
- Гель для очищення NS Cosmetics Ніжне очищення
- Тонік NS Cosmetics Золота троянда
- Малелярний крем EZR Clean Beauty
- Біометрична олійка EZR Clean Beauty
- Очищувальний засіб Q+A
Коментарі (0)