Євгенія 👩

Мені прийшов подаруночок від чарівного таємного Санти)

Мені прийшов подаруночок від чарівного таємного Санти)

Всім привіт✌️

У мене сьогодні було чудове та душевне завершення дня. Я отримала дуже приємний подаруночок, який мене зворушив до глибини душі💕. Посилочку мені надіслав чарівний Таємний Санта, на те він і таємний, що ніхто не повинен знати його ім'я).

Однак, я сподіваюся, що ця світла людина побачить мій допис і я щиро хочу їй подякувати, не лише за турботливо зібраний подарунок, а й за неймовірну підтримку💖.

  • По-перше, хочу відзначити, що подаруночок дуже красиво та дбайливо був оформлений. У моїй коробочці було святкове конфеті, яке розчулило мене ще більше та й придало святкового настрою, якого мені так не вистачає😍
  • По-друге, ми ніколи не бачилися з Таємним Сантою, але вона так влучно підібрала для мене баночки та флакончики, що я розстанула ще більше🥹. У цій святковій коробочці зібралося все, на що я задивлялася, думаю, що Таємний Санта десь прочитав мої думки або піддивився список мого "обраного").
  • По-третє, у подарунку зібралася і декоративна косметика, яка точно підштовхнула мене частіше робити макіяжі і виходити із зони свого комфорту, що так необхідно мені, особливо зараз.

2 супер-популярні помади Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick. У відтінках : 50 "Wicked" та 10 "Lippy".

* Поки фото без свотчів, я але я обов'язково зроблю про них докладний допис. А поки що перші враження:

  • Дуже красиві флакони, які неймовірно приємно тримати в руках.
  • Відтінок 50 "Wicked" – це прямий мій колір, підійшов ідеально. А ось 10 "Lippy" - це такий насичений, святковий відтінок, який буде в мене для особливих випадків, якраз про вихід із зони комфорту).
  • У помад дуже хороша стійкість, принаймні вони зовсім не хотіли стиратися з губ міцелярною водою).

Скажу вам, що коли був конкурс-тестування цих помад, то я встигла першою написати коментар і могла б виграти цих красунь, але потім видалила коментар, вирішивши, що мені все одно нікуди з ними ходити. Зараз, я рада, що ці помадки з'явилися в моїй косметичці і я 100% використовуватиму їх в макіяжі, це про те, як позитивно вплинув на моє сприйняття світу клуб і ви дівчатка❤️

Їх 4, 3 - для очей та 1 для губ:

  • O’BAYS Color Eye Liner у 12 відтінку - дуже яскравий насичено-рожевий відтінок, який навіть ближче до фуксії. Олівець м'який та має відмінну пігментацію. Ідеальний для креативних образів)
  • O’BAYS Satin Eye Liner у відтінках Black та Taupe - класичні, насичені відтінки з гарною пігментацію. Ідеальні для щоденного макіяжу.
  • O’BAYS Satin Lip Liner - олівець для губ у глибокому шоколадно-кавовому відтінку з холодним підтоном. Олівець також м'який і добре пігментований. Я обожнюю такі відтінки🤎

Свічки та макіяжі обов'язково будуть з часом)

  • Зволожуючий спрей для блиску волосся Giovanni. Поки що можу сказати тільки, що в нього дуже приємний, ненав'язливий аромат. Таємний Санта дуже добре знає яке в мене волосся, тому я на 99% впевнена, що спрей мені підійде)
  • Пробнички шампуню та кондиціонера для волосся H.Q.Beauty Daily Care - відмічати не буду, бо поки зовсім нічого про них сказати не можу)
  • Шовкова резиночка для волосся у красивому, кремовому кольорі. Дуже добре тримає волосся і просто неймовірно красиво виглядає, надає якоїсь жіночності та легкості). Буквально вчора додала таку ж у "обрані", після вішалістів дівчаток).
  • Б'юті-блендер MAKEUP - теж вчора читала про нього гарний допис від Alyona Fedyk та додала до "обраного"). Спонж має дуже зручний розмір, він у міру м'який та пружний). Вже з нетерпінням чекаю завтра, щоб його потестувати)

Тут в мене:

  • Бальзам-кондиціонер для губ Caudalie - він неймовірно смачно пахне цукровою ватою та цукерками. Дуже м'яко ковзає по губах, чудово зволожує та пом'якшує шкіру).
  • Крем для рук Kiss by Rosemine Fantasy - виробник каже, що крем з ароматом стиглих фруктів, але мені він пахне свіжістю та милом, дуже цікавий аромат. Крем просто моментально вбирається, не залишає жирності та плівки. Добре зволожує, пом'якшує, шкіра стає дуже гладкою. Тепер завжди буде зі мною у сумочці)

Таємний Санта побачила, що я не дуже сильна у парфумерній справі та вирішила трохи виправити ситуацію).

Моя скупа колекція ароматів поповнилася 3 пробничками:

  • 2 з них від мого улюбленного Mareve - "Vernal Vibe" з яким я вже знайома і він мені дуже подобається, навіть замислююсь про купівлю повної версії. Та "Royal Fame" - це новий для мене аромат, але не менш приємний, він наче чимось схожий з "Vernal Vibe". Обов'язково напишу про них детальніше)
  • J-mat masaki-paris - бренд зовсім не відомий для мене, але аромат у флакончику дуже нагадав мені аромат Chanel Coco Mademoiselle. Цікаво вже потестити на шкірі).

Ось така радість сьогодні підняла мені настрій). Ще раз дякую Таємному Санті, це дуже зворушливо і цінно для мене❤️

Дякую всім за увагу🥰