Свідома клієнтка

Живильний крем для рук з амінокислотами від АА

Живильний крем для рук з амінокислотами від АА

Мені здавалось, що AA Cosmetics Help Nourishing Hand Cream майже як звичайний крем для рук, доки він у мене не закінчився. З переходом на інший засіб, шкіра моїх пальців коло нігтів стала значно грубішою, а шкіра рук загалом сухішою. Що вирізняє цей крем серед інших?

Це крем з серії засобів для атопічної шкіри від АА. Крем майже не пахне, хоча у самому кінці складу зазначено ароматизатор, склад великий і в ньому багато корисного: олія ши, яка не омиляється повністю при митті рук і продовжує їх захищати, гліцерин, олія аргани, марули та авокадо, сквалан, який є рідним для шкіри компонентом (виробники косметики навіть продають сквалан окремо) і створює легку захисну плівку, цераміди і холестерин, сечовина та амінокислоти. Натуральний зволожуючий фактор нашої шкіри на 40-48% складається з амінокислот, при тому їх рідко додають в косметику. Певні амінокислоти не тільки зволожують шкіру, але й глибинно її відновлюють. Також в ньому є й інші компоненти натурального зволожуючого фактору – натрієва сіль молочної кислоти (Sodium Lactate) та натрієва сіль піролідонкарбонової кислоти (Sodium PCA). Мені також подобається, що в кремі є лецитин, який водночас доглядає за шкірою та слугує емульгатором, на жаль, в ньому є і трохи мікропластику, як і в більшості косметичних виробів. Він містить фруктозу, чудовий, хоч і не популярний зволожувач, глюкозу та трегалозу, гіалуронат натрію, пантенол і інші корисні речовини. Таким кремом і обличчя намастити було б не гріх.

Крем густий і спершу жирний, він всотується хвилин за 10 і особливої жирності потім не відчувається, однак при використанні вдень він може лишати жирні сліди на предметах та комп’ютерній миші, тому я використовувала його на ніч. Я залюбки повторю покупку, не дивлячись на певні мінуси: кришка хлипка і наче не закривається до кінця відтоді я відкрила крем і тюбик по мірі використання втратив презентабельний вигляд.

Більше про амінокислоти та сквалан у дописах Тамари Комарницької:

https://club.makeup.com.ua/post/2200/

https://club.makeup.com.ua/post/3565/

Дякую, що прочитали ❤️

П.С. Санта, якщо ти читаєш мій допис, я хочу цей крем, шоколадку і квартиру у Лондоні.

П.П.С. А ви помітили, що тепер після посилань треба додавати пробіл, щоб вони працювали?