lady_Julii

♡Безсиліконові бальзами від Garnier♡

♡Безсиліконові бальзами від Garnier♡

Протягом останнього року я намагаюся "злізти" з силіконових масок і шукаю засоби які не містять їх у своєму складі.

Визначила що маски і бальзами з силіконами мені не підходять з часом волосся стає сухим і стирчить в різні боки.


Вирішила спробувати безсиліконові бальзами від Garnier Fructis Superfood.

♡Безсиліконові бальзами від Garnier♡

Начитавшись блогерів які говорять про те що маска і бальзам це одне і те ж саме (я вже пробувала маски від супер фуд, алое і папаю, про які маю дописи) я вирішила що можна зекономити і взяти замість маски бальзам.
Наразі спробувала 3. Ананас, Банан і Кавун.


Можливо некоректно порівнювати маску одного виду з бальзамом-ополіскувачем іншого, але хочу сказати що від бальзамів я очікувала більшого. Особливо від банана, думала що він буде якийсь вау-супер-пупер ефект, бо як я зрозуміла з просторів інтернету, банан важчий ніж алое.

Хочу сказати що бальзами мають неймовірний фруктовий аромат. Можливо комусь вони здаються хімозними, але не мені, бо у всіх нас індивідуальне відчуття смаку і запаху.
Для мене ананас і кавун ділять 1 місце, дуже подобаються обидва, банан на 2.

Найбільше по дії на волосся мені сподобався ананас. Він має досить таки рідку структуру, що характерно для бальзаму, легкий кремовий колір.
Волосся після неї дійсно важке і обтяжене а я таке люблю, бо моє волосся пористе і легке. Волосся приємно вбирає в себе бальзам і чудово розчісується, як під час миття так і після. Можна навіть не використовувати незмивні засоби.

Ананас і Кавун мають однакову рідкувату структуру
Банан більш густий.
Дію кавуна на своєму волоссі я майже не відчула, може лише більш легке розчісування.

Банан мені не сподобався, структура густа, як у маски, але на волосся лягає не дуже приємно, як комками і волосся не вбирає його як наприклад бальзам з ананасом.

В усіх засобів досить великий розхід, тому думаю що краще всеж таки брати маски, бо тих 2 що у мене були мені вистачило на пів року кожної, а тут за декілька місяців закінчується флакончик.

Дякую за увагу ❤️