Ксенія 💫

Бустер с колагеном. Що це? Для чого?

Бустер с колагеном. Що це? Для чого?
Бустер с колагеном. Що це? Для чого?
Бустер с колагеном. Що це? Для чого?

Усім доброго дня, найгарніші 🌺!

Обіцяла поділитися своїм враженням на цей продукт, бо замовляла я його ще в серпні якраз на зміну температур. Хотілося його побачити в дії як при більш теплій погоді, так і прохолодній. І власне, як він може допомогти шкірі,яка має вже вікові зміни.

Отже, сьогодні про Collagen Booster Lotion від корейського бренду Mary & May.

Об'єм продукту 120 мл.

Призначення: антивіковий, зволоження, тонізування.

Консистенція емульсії, досить легка та нежирна зовсім ; молочного відтінку. При розподілі на шкірі з'являється помітна водянистість.

Трошки про органолептику, бо вона варта того 👌.

Два продукти (маска для обличчя та бустер), що я замовила, знаходяться в скляних важких(прямо дуже) непрозорих темних баночках. Додатково поміщені в крафтове пакування. Дуже якісно та дорого не тільки на перший погляд, а й приємно користуватися весь час. Це той випадок, коли при невеликих затратах, ти маєш якість на висоті! Та й естетична насолода на поличках - її також ніхто не відміняв 😍

Хочеться відмітити досить економне використання продукту, бо такі зовсім незначні 3 краплі, вистачає на все обличчя та шию. Таку невеличку дозу видає помпа при повному натисканні; мені довподоби таке, бо краще додати, аніж видавити багато.

Даний продукт в першу чергу розрахований на вікову шкіру, де вже є порушення щільності шкіри, втрата вологи... тобто на все те, щоб максимально підтримати її, допомогти відновити втрачену функцію. І якраз з допомогою рослинних ліпідів, ацетил-гексапептиду-8 та низькомолекулярного колагену у складі можна стимулювати регенерацію колагену та одночасно зміцнити структуру еластину.

Від англ. слова boost - посилення, прискорення або підвищення будь-якої дії.

Це той етап в догляді (додатковий), який посилює дію основного,тобто сироватка наненесена перед, стає максимально діючою під впливом бустеру. Наприклад, якщо восени (вересень) я використовувала гіалуронову сироватку потім закривала цим засобом, то шкіра отримувала додаткове глибоке зволоження. І доречі у вересні моїй шкірі було максимально комфортно залишати фінальним етапом лише бустер, не закривати його кремом.

Так, я люблю нашаровувати засоби 😉. Тому, тонер, сироватка, бустер, спф, крем - це звичайна справа для моєї шкіри.

Доречі, про мою шкіру, щоб було більш зрозуміло від чого я відштовхуюсь : вона вікова з відповідними змінами, нормального типу (лише влітку більш схильна до комбінованої в області т-зони). Без висипань.

Цей засіб я можу віднести до таких, який по властивостям щось нагадує середнє між емульсією та кремом, бо якщо у вересні я не закривала, то от коли стало прохолодно, мені його вже було замало і був ще крем зверху.

Різниця ж сироваткою не лише в текстурі, а і в тому, що бустер проникає трохи глибше і має більш високу концентрацію активних інгредієнтів. Як і крем, бустер для обличчя містить ліпідну фазу (утримує вологу в шкірі), але в нього більш невагома текстура. Тому варіації використання цього продукту дуже різноманітні в залежності від сезону. Вважаю його мультифункціоним засобом.

Також сміло його наношу і на область навколо очей, алергії не було, а от стан в цій зоні значно покращився. Якщо у вас ще невеличкі мімічні зморшки, то вважаю його доречним використовувати і результат не змусить себе довго чекати!

Але ж основною функцією цього бустеру насправді є зробити шкіру щільнішою, бо наявність 1,3% колагену та пептидів та ще купи усього поживного розраховане якраз на це. Я не скажу, що побачила результат через 2 тижні як обіцяє виробник, але відразу було відчуття, що це щось нове і моя шкіра вбирала цей продукт з насолодою. А от десь ближче через місяць використання, я вже відчувала різницю.

Це не помітно кардинально відносно змін зовні, як мені здається, але по відчуттям це як шкіру чимось максимально "накормили". От саме так! Не зволожили окремо, не лише насичення поверхневе. А як зсередини все одночасно відбулося і верхній шар став щільним та пружним.

Окремо це про сяяння 🔥. Це завжди те, до чого я прагну. Наскільки помітно, але шкіра сяє з середини. Це не історія про жирну текстуру, що лежить на поверхні. Це про комфорт, легкість, еластичність. Жодного відчуття жирності, мені взагалі здається, що з цим бустером важко переборщити.

Тому, можу допустити, що сухій шкірі його буде замало, а от нормальній та комбінованій він буде дуже комфортним.

Якщо для розуміння текстур порівняти з цією емульсією https://club.makeup.com.ua/post/10446/, то текстура емульсії може здатися щільнішою і враження, що вона поживніша. Але на ділі все навпаки : бустер від Mary&may має в рази кращий резутьтат на шкірі. Він проникає глибше і живить шкіру на глибших шарах. В той час як It's Skin лише поверхнево.

Для себе особисто, я занесла його до тих засобів, які будуть в мене на повторі 😊. Є в мене таких "списочок", коли я не знаю що обрати із різноманіття усього, я беру перевірені засоби, в яких я впевнена на всі 100). От вітаю себе з новим мешканцем!

А про їх чудову глиняну маску з купою антиоксидантів розповідаю у цьому дописі https://club.makeup.com.ua/post/27201/.

Заходьте, там пізнавально 😉

Сподіваюсь, не дуже вас втомила 🙃 і вам було цікаво!

Усім прекрасного дня. З повагою, Ксенія ✨