Kizza

Несоромний бюджет Catrice

Несоромний бюджет Catrice

Отже, давайте дивитись що це таке і чи варто воно уваги)

Чуть про упаковку. Палітра тоненька, магнітна. Має золоті вставки і тиснення. Виглядає простенько. На мою думку дизайн не дуже. Сильно дешевить продукт.

Несоромний бюджет Catrice

На фото можна побачити короткий опис палітри, і склад кожного відтінку. Нічого суперцікавого в складі немає. Агресивних компонентів немає. Сало, як сало. Тіні, як тіні😅

Читала, що багатьом дівчаткам не подобається довго читати про упаковки і тд. Тому не буду тягнути і одразу переходимо до рефілів. Бачимо базову базу з закосом під мармурові рефіли від Худи. Рефіли захищені плівочкою. Палітра навіть має дзеркальце. Тоненьке, але користуватись норм.

Палітра має 14 рефілів. Як виглядають відтінки у рефілах і на свотчах на фото. Пігментація у матових середня матові доволі пильні. У шимерів дуже густа ніби масляниста текстура. Впринципі по яскравості і свотчах краще за масмаркетівські палетки. Принаймі по пігментації ця палітра може впевнено конкурувати з Евелін в жерстяних упаковках.

За пігментацію лайк😍

Окремо хочу поговорити про шимери. Всі крім відтінку Vision мають густу текстуру, що може набиратись шматочками. Увага! При густому нанесенні на повіку - будуть жувати. Сильно, помітно. Тому наносити краще пальцемм або пласким синтетичним пензлем. І обов'язково тоненьким шаром. Vision це хайлайтероподібні блискітки дуже приємні.

По нанесенню тіні надзвичайно приємні. Кольори чудово втушовуються один в одний. Краще звісно використовувати м'які пензлі, адже жорсткі можуть сильно пильно наносити і робити тіньові осипушки під очима.

Якщо ви шукаєте непогану робочу палітру на кожен день - то можете сміливо брати. Ця палітра ідеальна для початківців і для тих, що нейтрально та спокійно фарбує очі. Накосячить з нею майже неможливо за умови, що фарбуєтесь нежорсткими пензлями😅.

Від мене їй лайк.