Marinka🌈Rainbow

Zadig & Voltaire "This is Her" Capsule Collection

Zadig & Voltaire "This is Her" Capsule Collection

Всім привіт ❤️

Моє знайомство з класичним ароматом Zadig & Voltaire "This is her " почалось з відливанта та дуже щирої рекомендації однієї знайомої взяти на затест , оскільки на її думку це був люксовий аромат з нішевим звучанням. До цього з модним домом Zadig & Voltaire я знайома не була , але про аромат This is her чула. Мені дуже подобалась його піраміда і те що обіцяли вершки та каштани які я просто обожнюю. Отримав свій відливант я не розчарувалась. Аромат я спочатку трохи інакше уявляла але це не завадило мені в нього закохатися та придбати повнорозмірний флакон ✨

Ще розношуючи відливант я зіштовхулась з тим наскільки компліментарним виявився аромат,особливо він подобається чоловікам. Перший комплімент був від таксиста який сказав як "смачно від вас пахне", він сказав що здивувати ароматами його складно , оскільки він вже звик до різних жіночих парфумів, але цей на його думку був дуже привабливим і навіть запитав назву щоб придбати своїй дружині. Далі були компліменти від чоловіків на роботі ,ну і звісно від коханого, який одразу відмітив новий аромат ,хоча більшість для нього майже "однаково" пахне ) Він також сподобався рідним . З усіх ароматів що в мене є саме This is her зібрали найбільшу кількість компліментів і я зрозуміла що річ в тому що парфуми мають дуже виразний і довгий шлейф. Можна бути на певній відстані від людини але навіть легкий вітерець доносить до неї шлейф цього аромату, і цей шлейф настільки "повітряний" ,ніжний та смачний що не лишає себе без уваги .

Коли я обирала парфуми на сайті Makeup то в наявності була туалетна вода This is her з лімітованої капсульної колекції в колаборації з відомою нью- йоркською тату - художницею Вірджинією Елвуд. Мені дуже сподобався флакон, він був прикрашений тату - малюнками - візерунками квітів ,човна та русалки. Виглядало дуже гарно . Доречі чоловіча вода This is him також вийшла в такій колекції. Сам флакон по формі нагадує кубик льоду , з одного боку сторона не рівна і виглядає наче надбита. Кришка металева, добре фіксує . Розпилювач гарно працює .

Нам обіцяють яскраву піраміду ,в якій окрім квіткових нот є гурманські: збиті вершки та ваніль. Очікуєш що це буде яскравий молочний дівчачий коктейль , але він не такий простий і легкий як здається. При нанесенні аромат здається дуже концентрованим , відчуваються дійсно вершки але вони здоблені жгучим рожевим перцем , аромат здається пряним та дуже насиченим що може спочатку навіть відштовхнути . Далі додається жасмин , він відтіняє вершкові ноти і додає аромату "прохолоду" та не дає задихнутися від цієї концентрації. В базі аромат знову трансформується, додається сандал і кашемірове дерево які в поєднанні дають відчуття мускусу якого в заявлених нотах немає. Це поєднання "виштовхує " перець та жасмин і далі на шкірі аромат перетворюється наче на пухнастий та зігріваючий кашеміровий светр який огортає затишком і ти відчуваєш навколо себе повітряну хмаринку . Сандал в ароматі має дещо солодке та димчате звучання, нагадує вологу деревину. Каштани в ароматі я чомусь не відчуваю . Комусь вони додають горіховість в сприйнятті , в мене такого немає. Також я не скажу що я явно відчуваю ваніль, вона є , але разом з вершками настільки щільно поєднана що цю ноту важко відокремити.

Аромат спочатку може здатися ,якщо ви з ним ще не знайомі, солодким та нав'язливим . Але це оманливий ефект. Тут звісно є солодкість але в більшості це повітряний та зігріваючий аромат , в мене асоціюється з білим кольором та відчуттям "пухнастості" . Також до кінця відчувається "Мускус".

Аромат Zadig & Voltaire This is her я би назвала зігріваючим та інтимним ароматом . Він може нагадувати як пахне чиста жіноча шкіра або м'який пухнастий светрик. В парфумі є свій характер, він може здаватися ніжним, а може зухвалим. Все залежить від концентрації і з ним краще не перебільшувати і наносити на шкіру в невеликому дозуванні. Але є в ароматі дещо магічне , таке собі парфумоване зілля , яке додає впевненості та має позитивний вплив на оточуючих.

Цей парфум дуже стійкий і має неймовірний шлейф. Ніжно його люблю і вважаю одним з найкращих в своїй колекції. Різниці між класичним ароматом та лімітованої версії я не побачила .

Буду дуже рада якщо мій відгук сподобався та був корисним ❤️

Дякую за увагу 🤗