Yuriivna

Сироватка з Niacinamide & Zinc від Balea

Сироватка з Niacinamide & Zinc від Balea
Сироватка з Niacinamide & Zinc від Balea

Судячи по відгукам,є така думка що це альтернатива сироватці The Ordinary,але я не можу стверджувати правда це чи ні.Все просто,від The Ordinary сироваткою з ніацинамідом я не користувалась,тому не можу написати своє враження.
Тому цей допис не про порівняння обох засобів,а суттєво про сироватку від Balea.

Сироватка з Niacinamide & Zinc від Balea

Дизайн сироватки особливо нічим не відрізняється від інших сировоток,які йдуть у скляній пляшці,є "піпетка",яка також скляна.У мене був вже досвід,того що пляшечка впала 🤦,але на щастя пляшечка ціла.Так як, скло потовщене,це можливо мене й врятувало від марнотратства😃
Мірний дозатор,а саме "піпетка" з часом у мене почала погано набирати кількість сироватки,думаю,що це пов'язано з текстурою самого засобу,бо текстура не рідка,ближче до густої,я би так написала.Мені більше подобається така текстура,аніж рідка,яка одразу розтікається по руці,бо я ніколи не наношу сироватку одразу на обличчя,спочатку на руку,так мені зручніше.
Я добре натискаю на піпетку,декілька разів та сироватка набирається так значно краще.

Я пробувала наносити і так,і так,і навіть два рази на день,але потім змінила тактику та наносила тільки ранком.Мені вистачає 1.5 пипетки,щоб нанести на все обличчя,тобто одна повна піпетка та ще половинка.
Сироватку я застосовую на очищену шкіру обличчя (вмивання + тонік),після сироватки з'являється липкість на обличчі,але це наче й нормально після засобів, у яких є ніацинамід у складі.Честно мені не подобається,коли залишається липкість на обличчі,але через деякий час вона вже стає помітно меньше.

Перше,що я помітила це те,що висипання швидше зникають зі шкіри,бо період нанесення сироватки у мене припав саме на висипання у Т - зоні,також шкіра обличчя має природне сяйво,я знаю добре,що таке "жирний блиск",ні це зовсім інше😄
Доречі,перші дні,я користувалась після вмивання тоніком також з ніацинамідом, потім ще й цією сироваткою,і почала помічати,що увечері,а сироватку я наносила вранці,то увечері на обличчі з'являється шелушіння,яке "скочується",можливо це ніяк не пов'язано із застосовуванням тоніку,тому що і там,і там ніацинамід,а можливо це просто така реакція шкіри на перше знайомство з таким інгрідієнтом,тому що через декілька днів цей ефект "скочування" зник.
Аромат сироватка має все ж таки,я його відчуваю,але він не насичений,аромат дещо нагадує мені аптечний,але він повторюсь,дуже і дуже слабкий.Сироватка має прозорий колір,немає ні домішок,ні натяку на якийсь відтінок.
Склад у сироватки непоганий,у складі є 10 % ніацинаміду та 1% цинку,також є зволожуючі та заспокійливі інгрідієнти,небезпечних інгредієнтів у складі немає,є допустимі та цілком безпечні.
Ніацинамід можна використовувати у косметичних засобах людям навіть з чутливою шкірою,також ніацинамід активно приймає участь у освітленні шкіри,звужує пори.Цинк регулює виділення себуму,тобто цей тандем добре підійде проблемній шкірі.
Порівняти мені з іншими засобами,які мають у своєму складі ніацинамід, цю сироватку немає сенсу,бо ніацинамід для мене було щось нове,поки я спробувала цю сироватку,але це знайомство пройшло вдало і ефект після неї і справді є,ще порадував склад засобу,нічого супер-шкідливого там я не зустріла,тому якщо хочется спробувати,що воно таке,цей ніацинамід,можна спробувати почати з Balea.