Сироватка з Niacinamide & Zinc від Balea
Як моя шкіра обличчя відреагувала на цю сироватку?
Судячи по відгукам,є така думка що це альтернатива сироватці The Ordinary,але я не можу стверджувати правда це чи ні.Все просто,від The Ordinary сироваткою з ніацинамідом я не користувалась,тому не можу написати своє враження.
Тому цей допис не про порівняння обох засобів,а суттєво про сироватку від Balea.
Про сироватку від Balea...
Дизайн сироватки особливо нічим не відрізняється від інших сировоток,які йдуть у скляній пляшці,є "піпетка",яка також скляна.У мене був вже досвід,того що пляшечка впала 🤦,але на щастя пляшечка ціла.Так як, скло потовщене,це можливо мене й врятувало від марнотратства😃
Мірний дозатор,а саме "піпетка" з часом у мене почала погано набирати кількість сироватки,думаю,що це пов'язано з текстурою самого засобу,бо текстура не рідка,ближче до густої,я би так написала.Мені більше подобається така текстура,аніж рідка,яка одразу розтікається по руці,бо я ніколи не наношу сироватку одразу на обличчя,спочатку на руку,так мені зручніше.
Я добре натискаю на піпетку,декілька разів та сироватка набирається так значно краще.
Як я її наносила - вранці або ввечері?
Я пробувала наносити і так,і так,і навіть два рази на день,але потім змінила тактику та наносила тільки ранком.Мені вистачає 1.5 пипетки,щоб нанести на все обличчя,тобто одна повна піпетка та ще половинка.
Сироватку я застосовую на очищену шкіру обличчя (вмивання + тонік),після сироватки з'являється липкість на обличчі,але це наче й нормально після засобів, у яких є ніацинамід у складі.Честно мені не подобається,коли залишається липкість на обличчі,але через деякий час вона вже стає помітно меньше.
Як моя шкіра відреагувала?
Перше,що я помітила це те,що висипання швидше зникають зі шкіри,бо період нанесення сироватки у мене припав саме на висипання у Т - зоні,також шкіра обличчя має природне сяйво,я знаю добре,що таке "жирний блиск",ні це зовсім інше😄
Доречі,перші дні,я користувалась після вмивання тоніком також з ніацинамідом, потім ще й цією сироваткою,і почала помічати,що увечері,а сироватку я наносила вранці,то увечері на обличчі з'являється шелушіння,яке "скочується",можливо це ніяк не пов'язано із застосовуванням тоніку,тому що і там,і там ніацинамід,а можливо це просто така реакція шкіри на перше знайомство з таким інгрідієнтом,тому що через декілька днів цей ефект "скочування" зник.
Аромат сироватка має все ж таки,я його відчуваю,але він не насичений,аромат дещо нагадує мені аптечний,але він повторюсь,дуже і дуже слабкий.Сироватка має прозорий колір,немає ні домішок,ні натяку на якийсь відтінок.
Склад у сироватки непоганий,у складі є 10 % ніацинаміду та 1% цинку,також є зволожуючі та заспокійливі інгрідієнти,небезпечних інгредієнтів у складі немає,є допустимі та цілком безпечні.
Ніацинамід можна використовувати у косметичних засобах людям навіть з чутливою шкірою,також ніацинамід активно приймає участь у освітленні шкіри,звужує пори.Цинк регулює виділення себуму,тобто цей тандем добре підійде проблемній шкірі.
Порівняти мені з іншими засобами,які мають у своєму складі ніацинамід, цю сироватку немає сенсу,бо ніацинамід для мене було щось нове,поки я спробувала цю сироватку,але це знайомство пройшло вдало і ефект після неї і справді є,ще порадував склад засобу,нічого супер-шкідливого там я не зустріла,тому якщо хочется спробувати,що воно таке,цей ніацинамід,можна спробувати почати з Balea.
Коментарі (0)