Darina🦉

Патчі з екстрактом морського коника

З якими тільки екстактами немає патчів для очей!!! В мене були патчі з екстрактом медузи, крем навколо очей з екстрактом лосося. І всі вони відпривилися у смітник, бо вони ніяки, ефекту просто нуль. На цей раз я придбала патчі з екстрактом морського коника (Корея).

Навіщо?! Бо смішна назва і гарний зовнішній вигляд (такі собі крітерії для покупки).

Ну давайте дивитися на цього коника.

Що обіцяє виробник:

- позбавлення темних зон

- зняття набряклості та припухлості

- тонізуючий та освіжаючий ефект

- зволожуючий ефект

- усунення сухісті та лущення шкіри.

Зовнішній вигляд. Гарна біла баночка, дуже естетично виглядає. Кришечка міцно закручивається. Є захісна мембрана. В коплекті пластікова прозора лопатка, для зручного користування. В баночці 60 патчів (на 30 разів).

В середині дуже гарні патчі, фіолетового кольору з дрибними блистками. Не багато рідини, але патчі добре зволожені.

Аромат

Тут вже сумніше, хімозний запах (нагадує запах фарби), але на обличчі, я його не відчувала.

В застосуванні

Дуже зручно та легко наносяться на шкіру, не ковзають, добре тримаються. Доволі приємні для шкіри.

Склад:

Water, Glycerin, Calcium Chloride, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum , Xanthan Gum, Butylene Glycol, Niacinamide, Ethyl Hexanediol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Bambusa Textilis Stem Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Phenoxyethanol, Scutellaria Baicalensis Root Extract , Camellia Sinensis Leaf Extract, Houttuynia Cordata Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Citrus Junos Fruit Extract, 1,2-Hexanediol , Caprylyl Glycol, CI 77007, Chondrus Crispus Powder , Chlorphenesin, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide, Hydroxyethylcellulose , Disodium EDTA, Fragrance, Seahorse Extract, Caffeine.

Екстракт морського коника зміцнює шкіру, бореться з в'ялістю, виводить токсини зі шкіри, розгладжує зморшки.

Ніацинамід освітлює шкіру та вірівнює тон, бореться з темними колами під очима, запобігає втраті вологи. Запускає синтез колагену.

Кофеїн виводить зайву рідину зі шкіри, бореться з набряками, покращує мікроциркуляцію.

Результат:

З усіх обіцянок який нам дав коник, було виконано тількі дві: патчі дійсно добре зволожують шкіру та непогано знімають набряк. На цьому все!

Чи куплю я їх ще раз? Ні, бо захвату від них я не відчула.

Всім дякую!🐌