Порожні флакони від ТМ Cocos
те, що постійно на повторі.
Я вже відносно давно роблю пілінги вдома. Пробувала різні: молочний, мигдалевий, бурштиновий. Але останні три сезони я на азелаїново-саліциловому.
Пілінг
Я пробувала різні вили та різні ТМ. Але на диво, найдешевший із ТМ мені підійшов та має ефект.
Я розумію, що все суто індивідуально, тому повторю: це лише мій досвід та моя думка про продукти.
Мигдалевий та молочний мені подобались, але мені було замало "розкриття". Комедони (а саме на них я в першу чергу спрямовую дію, бо ж акне в мене немає, але шкіра комбінована та схильна до появи комедонів) розкривались, але вимагало зусиль їхня чистка.
Зараз же з цим пілінгом я не докладаю особливих зусиль до чищення шкіри від комедонів та/чи сальних ниток за регулярного використання пілінгом.
Сам розчин має прозору рідку консистенцію. При нанесенні на підготовлену шкіру перші пару хвилин у мене відчуття поколювання та (навіть не можу правильно описати) - ніби печіння, але приємне, не тероризуюче)
Флакона 30 мл мені вистачає на 2 сезони.
Зараз, до слова, флакон має темний колір. А остання моя покупка ще була в прозорому пластику).
нейтралізатор
Після пілінгу я наношу нейтралізатор кислоти - якщо чесно, нічого особливого, просто лужний розчин. Можна зробити і вдома, але цей готовий і зручний у використанні. До речі, зараз він має більш густу консистенцію, порівняно з попередньою моєю партією.
На фото хотіла "зловити" краплі пілінгу та нейтралізатора для порівняння, але пілінг досить рідкий і поки я наводила об'єктив, крапля втікла)
Але потім вступила в реак цію з нейтралізатором і це вже я встигла зафіксувати (поява невеликої пінки)
підготовка
Моя підготовка до процедури - стандартне очищення шкіри (одно- або двоетапне, залежно від наявності/відсутності декоративки на шкірі) та застосуванням лосьйону для передпілінгової підготовки (має спиртову основу з певним вмістом кислот).
Лосьйон має жовтий колір та характерний спиртовий запах. Мене це не дуже лякає, раз на 10-14 днів можна використовувати на все обличчя.
До речі, його я ще використовую не за прямим призначенцям, а ще й для підсушування незваних, але постійних гостей - запальних прищів. Використовую точково. Мені це допомагає)
висновок
Всі ці продукти мають не високу ціну , але мені вони прийшлось до душі своєю результативністю. Ще й виготовлені в Україні)
Ці продукти постійно на повторі.
Я думаю, вам варто спробувати щось із їхньої продукції, щоб хоча б мати уявлення про цю ТМ. І сподіваюсь, воно буде лише позитивним)
Коментарі (0)