Туш для вій Lamel Make Up Hope Volume Mascara
Ефектний та швидкий результат з маленькими нюансами від Lamel
Яскраво-патріотична серія🌻, відомого та популярного в MakeUp Club, бренду Lamel нарешті дісталася й до мене, у вигляді різдвяного подарунку від моєї доньки.
То ж, хочу розповісти про туш для вій Lamel, яка створена для надання об'єму прямим і довгим віям та привертає увагу своїм яскраво-жовтим флакончиком із символічним словом H🌻PE.
Мої враження та позитивні сторони туші:
🌻Яскравість та насиченість, з першим нанесенням отримуємо чорний колір, без сірості
🌻Об'єм та підкрученість, без особливих танців з бубеном, вії добре підкручені, помітні, не планують "лягти рівнесенько"
🌻Силіконова щіточка, вона маленька та вузенька, дуже добре профарбовує, можна не боятися, що довгі ворсинки тицьнуть тобі в око, в намаганні добре нафарбувати вії в кутиках очей
🌻 Вії помітно нафарбовані та підкручені з одного нанесення туші, це добрий варіант варіант на ранок, якщо немає часу на ігри з косметикою
🌻Добре знімається міцелярним гелем для вмивання Lirene Kombucha
🌻Немає сторонніх ароматів, не осипається
Мої суб'єктивні зауваження щодо "нюансів" та незручностей:
🌻Широкий отвір у флакончику, відповідно, на виході ми отримуємо забагато туші на самій щіточці. Особливо на самому кінчику, треба знімати чи витирати.
🌻Туш швидко охоплює вії, так, вони чіткі та профарбовані, але може склеяти і привіт, павучі лапки, на очах. Важливо, не перестаратися, але тут вже, кому та як подобається
На фото вище мої вії (прямі, короткі та світлі під колір брів, повний набір😅) з одним шаром туші Lamel MakeUp Hope Volume Mascara. На кожен день, навіть з нюансами щодо кількості туші на щіточці, мене такий варіант повністю влаштовує, очі підкреслені, колір добре тримається, не осипається.
Туш дійсно варта уваги, особливо, серед свого цінового сегменту.
Дякую, що читали ❤️
Коментарі (0)