Ya Yana

Як звучить Донна?

Як звучить Донна?

Отже, час Sound of Donna від Trussardi настав. Саме під новорічні свята я дістаю його з далекої далечіні своєї полички і вписую в образи.

Майже скрізь написано, що це квітковий аромат. Але я буду сперечатися. Річ у тім, що квітів на мені не чутно від слова зовсім. Вони ховаються на моїй шкірі, або ж звучать так не цікаво і «в лоба», що квіткові композиції я обходжу стороною.

Але цій Донні є чим похизуватися окрім квітів. Для мене ці парфуми радше солодкі, можливо, навіть десертні. Але про все по черзі.

Піраміда:

Початкова нота: Зелений мигдаль, Магнолія, Мандарин

Нота серця: Геліотроп, Троянда, Тубероза

Кінцева нота: Збиті вершки, Каштан, Пачулі, Сандал

На початку повний Меррі Крістмас. Мандаринка виходить на сцену першою і виконує своє соло. Далі, нотки мигдалю. Їх я виразно чую на своїй шкірі. Саме вони будуть з нами до кінця, і, як мені здається, певну важкість композиції створюють саме вони.

Сердечна мелодія Донни вся про квіти і тут нас спіткає антракт, адже моя шкіра просто не дасть розпізнати жодну з цих красунь в пелюстках.

Шлейф — це солодка хвиля, яка огортає повністю. Тут збиті вершки, відчутні мотиви ванілі, а також трохи ягідних нюансів.

Багатьом ці парфуми нагадують варення, особливо вишневе. На мені ягідні нотки виступають скоріше фоном, але я теж відчуваю їх, не дивлячись на те, що в піраміді їх немає.

Стійкість аромату дійсно вражає, а ще він надзвичайно шлейфовий. Я відчуваю його на речах, навіть після прання з кондиціонером.

Флакон в стилі бренду, але зізнаюся, мені не надто він до вподоби. Цей колір асоціюється із моїм підлітковим віком, і я б точно не звернула увагу на аромат, якби моя подруга не замовила його колись на свій день народження. Я подарувала їй його, а потім вирішила, що і самій дуже треба. 😂

Якби аромат був моментом:

Ви заходите у кав'ярню, вся така змучена від тих шапок і шаликів, без яких неможливо вийти у такий тріскучий мороз. Тут уже підоспіли круасани з мигдалем, а кава з карамеллю тільки й чекає на ваше замовлення. Через вікно вже видно подружок, які спішать на зустріч до вас із яскравими пакуночками, що прикращені стрічками. Традиція. Де б не були, що б не сталося. Кожного року на новорічні свята обмінюємося подарунками та п'ємо каву з карамеллю. Так, навіть, якщо сіли на дієту, навіть, якщо живемо у різних містах. Завжди.

Це аромат теплих зустрічей, улюблених смаколиків, зимових свят та дружніх обіймів. Такий солодко-приторний, як сцени в улюбленому ромкомів. Він точно підійде тим, хто в захваті від солодких парфумів, але любителям свіжих та квіткових мотивів раджу не покладати великих надій на мандаринки та туберози в піраміді, бо свіжим та легесеньким аромат точно не буде.