О'L

Моя альтернатива Carmex

Моя альтернатива Carmex

Так склалося, що перші враження від продукції Mermade у мене були не дуже позитивні ( Їх перші бальзами для губ потрапили до мене приблизно десь 1,5-2 роки тому назад. Їх помітила у одній відомій соціальній мережі моя донька, тож, ми одразу купили два – один їй, один мені. Ну, що тут сказати – оті перші версії виявились якоюсь дивною ридиною з блистками. Користуватися ми цими засобами не змогли, тож пішли ті бальзами одразу у смітник.

Після того в мене була ще одна спроба «потоваришувати» із засобами для губ від Mermade, але мені знов не пощастило, бо купила засіб із бракованим аплікатором ((( Отже, я була неймовірно розчарована і була впевнена, що у бік Mermade я більше дивитись не буду.

Проте, через деякий час, побачивши мої відгуки та розчаровані коментарі, зі мною зв’язалися представники бренду та надіслали вже оновлену версію бальзаму Bubble Gum (саме цей аромат я й обирала раніше).

Мушу зізнатися, що цей вчинок дуже підвищив мою лояльність до бренду.

Крім того, сам бальзам виявився також дійсно набагато кращим за своїх «попередників».

Найголовніший «плюс» - це зміна пакування, бо така запаяна туба може гарантувати, що аплікатор не вивалиться (як сталося минулого разу зі мною ( Крім того, сам аплікатор виявився доволі зручний та негострий, доволі якісний. Оскільки, навіть більш дорогі бренди інколи мають не дуже гарний «скошений край» на блисках, який дряпає.

Дизайн та пакування, як завжди – на висоті. Як вже висловлювалась раніше – відділи дизайну та маркетингу дійсно знають свою справу.

До маркування в мене також жодних претензій, все, як я люблю – зазначено склад, повне найменування виробника, умови зберігання, термін придатності, відповідні знаки – коротше кажучи, як і має бути. Також подобається, що є застереження, щодо алергічних реакцій. До речі, представник бренду запевнив мене, що вся продукція та її маркування будуть відповідати вимогам оновленого Тех.регламенту, тож, за це також великий «плюс».

Сам засіб без блистків, прозорий, та має дуже гарну ніжну структуру. Не розтікається та тримається на губах доволі довго. Як гарна гігієнічна помада. Аромат також, як на мене, став не такий «хімічний» та «яскравий». Повторюсь, але у порівнянні з попередніми версіями, то дійсно «небо і земля». Оновленою версію користуватися – одне задоволення. Особисто мені, цей бальзам став чудовою альтернативою Carmex – від них відмовилась вже доволі давно, оскільки останнім часом, мені здається, вони стали гірше.

Загалом, як для продукції мас-маркету, враження дійсно залишились непогані. Наразі планую спробувати щось ще – або інший бальзам для губ, або їх пінку для душу.

Моя альтернатива Carmex
Моя альтернатива Carmex
Моя альтернатива Carmex
Моя альтернатива Carmex