Anna_feerie

Кольорові туші

Кольорові туші
Кольорові туші

В дитинстві для мене синонімом туші був вугільно чорний відтінок). Бо саме такі засоби продавались в той час, і лише поодинокі любительки яскравих фарб ходили з неоново синіми віями (але тоді мені чомусь це не здавалось красивим).

Та я виросла, пішла на курси візажу і там дізналась, наскільки ефектними можуть бути саме відтіночні туші та як легко їх вписати у повсякденні образи!🤩

Та почнемо з найбільш лайтових варіантів: а саме коричневих та бургунді - це ідеальні кольори для початку, адже вони максимально наближені до класичного, при цьому мають свою родзинку. Мені дуже подобається коричневий відтінок моєї Eveline Variete - він благородний, глибокий та доволі виразний, при цьому сама туш за рахунок силіконової щіточки та гарної консистенції дуже класно фарбує та додає моїм віям об'єму. Якщо ви хочете спробувати саме бордовий відтінок, то такі екземпляри є у Maybelline (Lash Sensational та Sky High).

Кольорові туші
Кольорові туші

Якщо ж ви готові до експериментів, то можна обрати блакитну, зелену, фіолетову або навіть жовту туш!))

Раніше я мала улюблені кольорові туші від білоруського бренду, тож тепер, можна сказати, знаходжусь в пошуку гідної альтернативи. Зарах маю 2 продукти від Glambee Euphoria - в жовтому та зеленому відтінках.

Тут треба зупинитись дещо детальніше, адже, якщо жовтий тут доволі стандартний, то зелений відрізняється від моєї старої зеленої туші (вона мала більш смарагдовий відтінок) - ця ж яскрава салатово-зелена. Майже один в один з олійною фарбою "Трав'яна зелена")).

В принципі, зелені туші я особливо люблю, тому для мене це не проблема, хоч більш глибокий відтінок на мій погляд підійде більшій кількості жінок).

Туші від Глембі мають класичну (не силіконову) щіточку, яка доволі добре фарбує. Єдиний нюанс - чомусь в мене кольорові туші густішають швидше за чорні, тож періодично доводиться їх розбавлять зволожуючими краплями для очей, щоб повернути потрібну консистенцію).

Зелена класно пігментована, гарно лягає по всій поверхні вій і непогано їх розділює. Якщо наносити в один шар, виходить доволі повсякденний варіант, адже в житті це не так кидається в очі, як при макро зйомці - просто відчуття, ніби очі підведені зеленим олівчиком або тінями.

З жовтим відтінком трохи складніше - адже без білої бази його доволі важко рівномірно нанести, тому доводиться нашаровувати, а це завжди призводить до ефекту "снігу" на віях 😁.

Ну, і на кожен день жовтий не дуже підходить, як на мене - хоча для підняття настрою в сірий похмурий день - чудовий варіант!))

Буду вдячна, якщо ви порекомендуєте перевірені варіанти яскравих кольорових тушей, адже мені щось хочеться ще блакитну та щось з фіолетово-бордової гами🥰.