Крем для зони навколо очей, у який я ЗАКОХАЛАСЯ з першого використання
Розповідаю про Dr Irena Eris ScientiVist Ultra Revitalising Eye Cream SPF 20 👀
Привіт, красуні 🌷
Після відпочинку, який напевно трішки затягнувся я повертаюся до Клубу з дописом 😁
Сьогодні я розповім про крем для зони навколо очей, який я щиро полюбила усім серцем.
Цей засіб для мене насправді не просто крем, адже він з мого ПЕРШОГО подарункового боксу від Мейкап. Крім того, це мій перший продукт такої цінової полі тики.
Отож ближче до опису)
Баночка з кремом поміщена у коробку зі щільного картону. Ця коробочка доволі естетична, приємна для очей, у сріблясто-червоних тонах, що відповідають кольорам серії Scientivist.
Всередині коробки, окрім баночки з кремом, знаходиться величенька інструкція, у якій детально все розписано про крем.
Сама баночка виглядає надзвичайно елегантно і розкішно. Червона ємність зі сріблястою кришечкою. Наче і просто, лаконічно, але так «по багатому» … ну або я дикуха, у якої вперше у руках опинилося подібне 😂
Виконана ця тара із досить міцного, тяжкого і товстого скла.
Відразу хочу зробити акцент на міцності.
Насправді скляні баночки я не дуже люблю, бо у мене трохи кучеряві руки і часто мої косметичні продукти літають))
Цей крем - не виключення. Він уже падав на плитку, на ламінат з різної висоти і баночка досі ціла. Мало того, на ній жодних тріщин. Такий собі краш-тест вийшов, хоча я не спеціально 🤭
Окрім кришечки, що щільно закриває баночку, у крему є захисна пластина з язичком, яка вилучається без зайвих зусиль. Для мене це плюс, бо інколи мені зустрічалися засоби, у яких подібну перегородку було дуже складно дістати.
Тепер детальніше охарактеризую властивості крему ❤️
Об‘єм крему 15 мл. Мені здається, це типово для косметики для шкіри навколо очей.
Консистенція крему нагадує м’яке вершкове масло. Тобто він доволі густий, щільний, дещо жирненький, білого кольору.
Саме такі поживні засоби для цієї ніжної зони я зазвичай і обираю ☺️
Аромату я не відчуваю від слова зовсім. Для себе я також це окреслюю як чіткий плюс, бо обожнюю косметику для обличчя без зайвих запахів, які так часто дратують і точно не підходять моїй чутливій шкірі.
Про склад я багато говорити не буду, так як бачила його розбір у дівчаток раніше. Найбільше сподобався у красуні Швець Карини, тому раджу переглянути 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/25510/
Від себе додам, що я вважаю склад цього крему досить хорошим. Тобто він правда безпечний і достойний. Крім того, у ньому міститься СПФ 20, що є додатковим захистом.
Ціна 💸. Цікавий пунктик насправді, боооо… вартість крему стартує від 1200 грн.
Особисто для мене це багато, це дорого. Склад, пакування, дія - усе в продукту достойне, однак і його ціна. Ех, кусається 😬 Але цей бренд відноситься до елітної косметики, тому моі слова у цьому пункті напевно дещо недоречні)
Отож мої враження від використання 🧖♀️
Цього разу у мене без інтриг, бо ще у назві допису я заспойлерила, що цей крем полюбила з першого використання.
Крем дуже приємно ліг на мою шкіру. Він чудово зволожує таку делікатну зону як шкіру навколо очей, а також помітно і МИТТЄВО розрівнює її.
Так, у мене ще немає чітких і глибоких зморшок, але я бачу розгладження шкіри відразу після застосування.
Як я уже неодноразово розповідала, у мене дуже темні і виражені темні кола. Так от цей крем гарно висвітлює їх і слугує крутою базою під макіяж, а саме консилер.
Ще жодного разу макіяж не скатався на цьому кремчику.
Для більш посиленого ефекту я ставлю крем на 3-5 хв у холодильник і лише тоді наношу. Тоді зона навколо очей стає ще більш світлішою. Для мене це однозначний плюс.
Жодних жирних, липких чи інших відчуттів крем не викликав. Однак може пекти очі при попаданні. Хоча з цим у мене проблем не виникало, бо я користуюся ним доволі акуратно.
Фото нанесення та вигляду після цього 📷
Витрата крему середня, проте і я люблю наносити його у достатній кількості.
Використовую я його з 30 листопада ЩОДЕННО здебільшого і зранку, і ввечері. Наразі у мене залишилося більше половини баночки крему. Це тішить, бо я переживала, що не встигну використати крем до закінчення терміну придатності. А це 3 місяці у такого кремчику.
Насправді це моя часта проблема - я не встигаю використовувати косметику до закінчення строків через свою економість чи що 😅
Висновки 📃
• крем ідеально живить;
• глибоко зволожує;
• слугує гарною базою під макіяж відповідної зони;
• висвітлює темні кола;
• гарний склад;
• естетичне і «дороге» пакування
• має кусючу ціну 😬
Дуже переживала, що крем може не підійти мені, а ще гірше - викликати висипання. Але цього не сталося. Навпаки він мені ідеально підійшов і радує щодня своїм ефектом 🥰
Дякую, що були зі мною 🤗
Коментарі (0)