Mariya Trofimova

Набір для догляду за нігтями

Набір для догляду за нігтями

Самій трохи дивно, але я стомилась від штучних нігтів 🤷‍♀️

Це єдиний манікюр, яким я реально змогла здивувати друзів😅.

Понад 8 років я носила нарощені нігті, поки вся стрічка усіяна неймовірними новорічними манікюрами, мій новорічний манікюр - його відсутність.

Мої нігті не були вбиті через штучний матеріал, вони точно такі як і 8 років тому, в жахливому стані, кривенькі та горбаті, ну чим вже природа наділила🤣.

Їх зовнішній вигляд мене не вразив, тому я почала шукати набори для догляду за нігтями, звісно, не за всі гроші світу.

На очі мені потрапив набір від бренду TUFI.

Зірки зійшлись, український бренд, гарне наповнення набору, чудовий склад продуктів та ще й бюджетний.

Беру і вам раджу😁. Гарний варіант на подарунок.

Ціна задоволення: 125 грн.

Пакування чудове, гарна мінімалістична біла коробочка, а що в ній?

Склад розкішний, натуральніше просто не буває.

Бджолиний віск, олія какао, олія оливкова, олія ши, олія виноградних кісточок, ефірні олії лимону, неролі, грейпфруту та комплекс вітамінів А, Е, F.

Швидко тане при контакті зі шкірою, що робить нанесення легким та приємним, аромат нагадує фруктові цукерки, на шкірі його не чутно. Швидко та відмінно пом'якшує суху та загрубілу шкіру.

Склад аналогічно прекрасний:

Бджолиний віск, олія какао, олія оливкова, кокосова олія, олія ши, ефірні олії іланг-ілангу, лимону, лаванди та мирри.

Дуже густий продукт, має ледь вловимий трав'яний аромат.

Повільно тане при контакті зі шкірою, можна наносити на нігті подушечкою пальчика або бафиком, що йде у комплекті.

Його потрібно зовсім трошки. Економність у використанні рівень: космічний. Вистачить вам, дітям, можливо й онукам, але термін придатності всього 18 місяців.

Має два види абразиву, з одного боку 400 грит, з іншого 3000 грит. Простими словами, "найжорсткішою" стороною навіть форму вільного краю не задати, вона дуже м'яка і на дотик більше схожа на нубук, глибоких подряпин на нігтьовій пластині не залишить. Інша сторона (біла) відповідає за полірування, вона схожа на матову шкіру, без видимого абразиву (не шершава взагалі).

На жаль, він на один, максимум два рази, на перспективу потрібно таких мати декілька. На щастя, вони продаються окремо за дуже демократичну ціну.

Інструкція проста:

  1. Очистити нігтьову поверхню від забруднень (у мене це спирт).
  2. Бірюзовою стороною бафу, без натиску, акуратними рухами шліфуємо нігтьову пластину (щоб віск для нігтів проник глибше). Важливо, якщо нігтьова пластина пошкоджена або нігті дуже мякі - цей пункт не виконувати взагалі. Навіть м'який абразив стоншує нігтьову пластину.
  3. Нанести на очищену нігтьову пластину віск та круговими рухами втирати віск білою стороною бафу, аналогічно, без натиску. На цьому етапі запечатується нігтьова пластина, всі мікротріщинки заповнюються воском. Залишки прибираємо серветкою.
  4. По завершенню полірування нанести бальзам, масажними рухами на кутикулу та бокові валики.

Вітаю, ваші нігтики тепер гарнюні.

Звісно про рівність нігтьової пластини, як після покриття топом, тут і мови не може бути, але блищить просто чарівно.

Навіть після миття рук глянець нікуди не зникає, оскільки заполірована сама нігтьова пластина, за тиждень він вже не буде таким яскравим, але його легко поновити (лише продуктами та білою стороною бафу)

Для чистости експерименту, була запрошена модель, в добровільно примусовому порядку, під чесне слово, що нічого не буду різати та пилити. Здається, модель залишилась навіть трошечки задоволена результатом🤭.

Є аналогічний набір, він до всього вище перерахованого містить ще ремувер для кутикули, він розм'якшує птеригій (тоненька плівка між кутикулою та нігтем). Такий набір є дійсно комплексним, але його не було в наявності ☹️.

Оскільки я не мала ремувера, я трохи схалтурила і допомогла собі фрейзером прибрати птеригій.

В теорії, регулярне використання цих продуктів має позитивно вплинути на стан нігтів.

Навряд чи я це зможу оцінити на собі. Швидше за все, за декілька тижнів я повернусь до штучних нігтів, оскільки ця довжина нігтів мій реальний мінімум, через гіпоніхій (продовження нігтьового ложе) я не можу їх зробити коротшими та саме в цьому місця нігті гнуться (я вже і забула як це боляче😭).

Але я мала змогу протестувати такий шикарніший продукт, ціна смішна, а результативність кратно вище вартості.