wowmom

Ну дуже соковите поєднання з олівцем від Lamel та помадою Patricia Ledo

Ну дуже соковите поєднання з олівцем від Lamel та помадою Patricia Ledo

Привіт, красуні!

Я вже сто разів вам розповідала про свою "помадну" залежність, і про те, як я не можу зупинитися купувати нові засоби для губ.

Ну я ж не винна, що зараз бренди випускають такі круті новинки.

Тож сьогодні я хочу вам показати дуже красиве поєднання з помадою Patricia Ledo Colour Push, яка буквально розірвала простір Тік-току, в поєднанні з гелевим олівцем від Lamel.

Ну дуже соковите поєднання з олівцем від Lamel та помадою Patricia Ledo

В мене олівець у 407 віддінку. І якщо для когось цей віддінок занадто світлий та рудий, то для мене це універсальний теплий нюдовий колір. Часто ношу його соло на губах, або в поєднанні з блиском для губ. Дуже він мені подобається.

Помада Patricia Ledo під номером 03. Це персиково-рожевий віддінок, який шикарно освіжає.

Гелеві олівці від Ламель, як ви знаєте, дуже стійкі, тож в поєднанні з бальзамною помадою, таке комбо досить довго тримається.

Помада, сама по собі, нагадує якусь кольорову олійку. Не сушить, класно зволожує, але може витікати за контур, тож олівець обов'язковий.

Ось як круто це виглядає. Знаю, знаю, ви більше полюбляєте холодні пильні поєднання, але для себе я зрозуміла, що теплі віддінки мені подходять набагато краще.

Наче просто нафарбувала губи, а в дзеркалі одразу мінус 5 років.

Останнім часом, я підсіла на зволожуючі помади, та сяючий фініш (бо я навіть стала купувати блиски для губ, чого раніше давно не було), і таке комбо мене просто покорило в саме серденько.

Шкода, що бренд Patricia Ledo представлений лише в одній мережі магазинів, але я дуже рекомендую зайти в магазин, і посвотчити цю новинку.

Дякую за увагу 😘