О'L

Madam Jam

Madam Jam

По-перше хочу висловити свою вдячність бренду FANTASY COMMUNITY PERFUMES за таку чудову можливість спробувати неймовірні аромати, вартість яких є доступною майже кожному!

Мене, як й можливо, багатьох з нас, із цим брендом познайомила YuliHrytskoff, у неї є декілька дописів на різні аромати FCP.

Почитавши про них, я вирішила почати своє знайомство з аромату Spicy Cherry Shike, який, за думкою багатьох, схожий на Lost Cherry від Tom Ford.

Аромат виявився доволі непоганий, хоча я не є прихильником «копій», тож, він перейшов на користування до моєї доньки ) До речі, він у неї вже майже закінчився, тож, вона невблаганно просить повторити покупку, бо багатьом оточуючим аромат сподобався та дівчата навколо постійно питають, що це і де взяла. Шкода лише, що максимальний об’єм 30 мл ( Було б непогано вже створити флакони побільше ) Наразі доступні лише семпли по 2 мл та флакони по 10 мл й 30 мл. Флакони по 30 мл можуть бути без пакування або запаковані в коробку.

У мене обидва аромати без пакування.

Обираючи наступний аромат, вагалась поміж Madam Jam та Mango Milk Shake, проте, інтуїтивно мені чомусь здалось, що Madam Jam буде схожий на мій улюблений Miss Dior Cherie. От не знаю, чому ) Хоча дивилась ноти та розуміла, що суниць та мандаринок у Madam Jam немає.

Madam Jam
Madam Jam

Ще на пошті відкрила пакунок за зробила затест на рукаві, щоб трішки поносити та зрозуміти, наскільки це мені підходить.

До речі, відправлення від FCP надходять доволі швидко та дуже гарно упаковані.

Все ж таки на Miss Dior Cherie не схоже ( Але! Я чомусь все рівно чую суничку чи якийсь подібні солодкі ягоди та фрукти. Тут слово «Jam» - доволі влучне, оскільки я чую полунично-сунично-вершковий джем. Або такі собі молочні цукерки )

Загалом, аромат поводить себе доволі гарно – жодного натяку на дешевий спирт. Розкривається дуже гарно! На курточці протримався в мене до самого вечора та навіть зранку я відчувала його віддалені ноти. При цьому він не став гіршим чи якимсь прогірклим.

Я так розумію, ця «мадам» є аналогом Good Girl Gone Bad Extreme By Kilian. Не мала змоги як слід «поносити» Kilian, бо в мене його не було і мої враження базуються лише на затестах у парфумерних магазинах. Проте, на мій погляд, схожість все ж таки є, але, як на мене, «мадамка джем» більш м’яка та ніжна. Хоча в обох ароматах присутня така собі «вершкова солодкість».

Як і Spicy Cherry Shike, віддала цей парфум «поносити» доньці. Їй також сподобався, проте зазначила, що Spicy Cherry Shike більш компліментарний. А оце «варення» привертає менше уваги.

Мені ж, навпаки, Madam Jam сподобалась більше, ніж Spicy Cherry Shike.

Дуже хочу тепер Mango Milk Shake, хоча зараз у них дуже приваблива ціна на тревел-сет з 5 версій по 11 мл, тож, можливо, замовлю його, щоб познайомитись ще й з другими ароматами. Тим паче, що там ще й багато нових ароматів додалось.

Єдине, щоб мені хотілось виправити – це маркування. Флакон та фарба дійсно доволі якісні, але мені б також хотілося бачити реквізити виробника та офіційного представника в Україні (

Але це, здається, єдиний мінус.