SomovaFM

Б'юті підсумки року part1: Як змінився мій догляд за рік?

Б'юті підсумки року part1: Як змінився мій догляд за рік?
Б'юті підсумки року part1: Як змінився мій догляд за рік?

За цей рік я витратила на доглядову, та і декоративну, косметику і двічі, якщо не в тричі, більше ніж на попередні. Сьогодні хочу все ж такий поговорити про доглядові засоби для обличчя, які відкрила для себе в цьому році. Я не зупинятимусь на кожному засобу, бо це буде дуже лонг рід допис, тому додам посилання на ті, про які вже встигла розповісти.

На початку року в моєму догляді був лише гель та скраб для вмивання від польського бренду Ziaja. Ніяких сироваток та допоміжних пінок. лише отвари ромашки та її спиртовий розчин😅.

Я відкрила для себе пінку з азелаїновою кислотою від болгарського бренду Biotrade. Почала вивчати подібні засоби та через деякий час взяла на пробу їх жорсткий пілінг з трьох кислот. Десь в той же період вирішила, що мені необхіден тонік для зволоження шкіри. І мій вибір пав на бренд Bielenda.

На цих трьох "слонах" тримався мій догляд майже пів року.

Доки я не отримала подарунковий бокс від клубу з першою моєю сироваткою з вітаміном С від Garnier. За сироваткою красуні з клубу порадили мені крем Cicaplast від La Roche-Posay, і зтого часу в мене від нього залежність 😁 . Нагороду в номінації "Рятівник року" отримую точно він.

Після цього пішли експерименти. Відкрила для себе корейські засоби та саліцилову кислоту, яка допомагає мені боротися з болючими підшкірниками. Для цього в мене є сироватка від бренду Cos De Baha. Сироватка з азелаїновою кислотою від того ж бренду, допомагає мені загоювати ранки на обличчі та позбавляє від поста-акне.

Sane - починаючи від сироватки з национамідом для очистки та звуження пор до повноцінного арсеналу засобів для щоденного догляду.

MyIdi - вже не раз казала, що хочу спробувати всю лінійку Acne-Off, бо ці засоби дійсно працюють.

Joko Blend - з цим брендом я познайомилась завдяки подарункам від красуні клубу. Тонік для обличчя, який я замовила знов. Та засоби від целюліту, про які поки не готова розказати (але скоро)

Yucos - саме від цього бренду я відкрила для себе ензимну пудру та її переваги.

На фото тільки частина моїх засобів, але ж ви бачите масштаб того, на скільки поповнилась кількість баночок. Мені довелось замовити додаткові полички у ванну, бо нікуди було ставити 🙌