SomovaFM

Ніжне очищення з гелем для обличчя від Sane

Ніжне очищення з гелем для обличчя від Sane
Ніжне очищення з гелем для обличчя від Sane
Ніжне очищення з гелем для обличчя від Sane
Ніжне очищення з гелем для обличчя від Sane

Пройшов тиждень, як почала тестувати чудовий боксик від Sane. І нарешті готова розказати про свої враження. Розпочати хочу саме з засобу для першого етапу - очищення.

Пару слів про оформлення: у бренду воно доволі просте і лаконічне, нічого зайвого. Саме такі дизайни залишаються впізнаваємими.

Azelaic Acid + Centella 2% Soft Gel-Mousse pH 6.7:

  • Азелаїнова кислота - зменьшує вироблення меланіну, який впливає на пігментацію;
  • Центелла - стимулює вироблення власного колагену, покращує пружність та зволоженність шкіри.

Ці два інридієнти мають чудово доповнювати один одного.

Призначення з опису на сайті: від вугрів, відновлення, від почервонінь, заспокоєння, зміцнення, очищення, проти запалень, розацеа.

Очищувальний гель від Sane з легкою пудровою віддушкою. Доволі приємний, не нав'язливий аромат, який після змивання на шкірі не залишається. Прозора рідина всередині тюбику середньої густоти, трохи в'язка. Вона не розтікається по руці, але й легко виходить з тари.

Розтираючи гель у вологих руках, він образує невелику щільну пінку. Засіб доволі економічний, багато не потрібно аби вмити обличчя, шию та зону декольте.

Саме гель займає останню позицію в моєму щоденному догляді по очищенню шкіру. Використовувала його щовечора на заміну тому, що був раніше. Гель дуже приємний та ніжний. Шкіру не стягує та не сушить. Після змивання відчувається м'якість та візуальне сяйво зволоженої шкіри.

Хочу сказати що пінка, яка йде перед цим гелем доволі легка, тому можу відмітити як добре та ніжно він очищує. Хоч я не маю ніяких алергій, проте якщо засіб мені не підходить, то шкіра дає про це знати і висипи з'являються одразу ж. З цим гелем такого не сталося, ніяких подразнень - чудовий варіант для чутливої шкіри.

І чесно кажучи, я здивована таким швидким результатом. Вже за тиждень щоденного використання наявні подразнення зменшились, нових особливо не з'являлося (враховуючи що це був період КД, в який мене обсипає, ніби в 14 років ). Пори стали чистіші, особливо це помітно на носику.

Всі засоби бренду я використовую в комплексі. Але очищення не маловажливий етап в догляді. Будь-який засіб, який би ви не мастили на забиті брудні пори - не дасть бажаного результату.