Ta_nyaaaaaaa

Тестую шампунь і маска La’dor. Тепер хочу повнорозмір!

Тестую шампунь і маска La’dor. Тепер хочу повнорозмір!
Тестую шампунь і маска La’dor. Тепер хочу повнорозмір!

Привіт, дівчатка ☺️

З брендом La’dor я знайома давно. Неодноразово користувалася їх кондиціонером для волосся, а також популярними філерами 💧

Також нещодавно у подарунок отримала їх крутезну олійку для волосся 🥰 І в одному із замовлень я додала у корзину 2 пробника:

Безлужний шампунь для пошкодженого волосся - La'dor Damage Protector Acid Shampoo;

• Відновлювальна маска для сухого і пошкодженого волосся - La'dor Eco Hydro LPP Treatment Low Molecullar PPT

Відразу зазначу, що пробники взяла з собою у подорож, тому дуже гарних фото не вийшло, за що перепрошую 😅 Однак розповім чесні враження і таки покажу своє волоссячко після цих засобів

А щеее… після використання цього шампуню і маски з допису моє волосся виглядало, наче після салону, незважаючи на те, що у мене не було можливості укласти його хоча б феном, або ж мінімально - висушити його, тому волосся висихало природнім шляхом. І результат на фото саме після цього. Жодних утюжків чи інших термо-приладів.

Повторюся, усе це з моїм дуже пористим і хвилястим від природи волосся ☺️

А можна я відразу розпочну з того, що цей шампунь мені ну дууууже сподобався?)

Незважаючи на те, що виробник вказує, що шампунь практично не піниться, я в шоці від того наскільки активно він таки ПІНИТЬСЯ.

Пробнику 10 мл мені вистачило на 2 повноцінних миття голови, при тому, що за один раз я промиваю волосся двічі. ТОБТО пробника вистачило на 4 намилення!!! Такого у мене ще не було 🔥

У шампуню приємний, солодкуватий косметичний аромат, наче коштовні парфуми.

Консистенція доволі густа, але водночас легка. Шампунь прозорий з ледь помітним жовтим відтінком.

Шампунь чудово промив шкіру голови, без відчуттів «до скрипу». Після нього є відчуття чистоти і свіжості. Волосся м’яке, блискуче і легко розчісується.

Виробник заявляє, що La'dor Damage Protector Acid Shampoo є м'яким шампунем без вмісту лугу подвійної дії. Він ефективно відновлює кислотно-лужний баланс, оскільки має рН 4.5.

Крім того, шампунь повинен допомогти довше зберігати відтінок пофарбованого волосся. Але про це нічого сказати не можу, так як не фарбуюся.

Склад: Water, sodium Laureth Sulfate, sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tridececeth-10, Lauramide DEA, Argania spinosa Kernel oil, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Citric Acid, Climbazole, Hydroxyacetophenone, Sodium Benzoate, FD&C Yellow NO.5 Powder (Cl 19140), fragrance.

Список інгредієнтів у шампуні виглядає загалом стандартно, але знову ж таки важливо врахувати, що безпека використання продукту залежить від індивідуальних особливостей кожної людини, її чутливості до окремих компонентів та можливих алергічних реакцій.

Деякі інгредієнти, такі як sodium Laureth Sulfate та sodium Lauryl Sulfate, є поверхнево-активними речовинами, які використовуються для утворення піни та очищення волосся. Я їх у шампунях не боюся, бо без цих складових мою шкіру голови не вдається очистити належним чином.

Інші інгредієнти, наприклад такі як Argania spinosa Kernel oil, Polyquaternium-10 та Climbazole, уже мають корисні, тобто доглядові властивості для волосся, такі як зволоження та заспокоєння.

Отож коротко про кожен компонент.

Water (Вода) - основна складова частина шампуню, є розчинником для інших компонентів.

Sodium Laureth Sulfate та Sodium Lauryl Sulfate (Лаурет сульфат натрію і Лауріл сульфат натрію) - поверхнево-активні речовини, що відповідають за утворення піни та очищення волосся. Можуть викликати подразнення у чутливих людей, але загалом це нормальні складники шампуню.

Cocamidopropyl Betaine (Кокамідопропіл бетаїн) - ще одна поверхнево-активна речовина, додається для зменшення іритації.

PEG-60 Hydrogenated Castor Oil (PEG-60 Гідрогенізована олія касторова) - емолієнт та стабілізатор, може застосовуватися для зменшення втрат вологи.

Tridececeth-10 (Тридесецет-10) -емульгатор, допомагає змішувати різні компоненти в продукті.

Lauramide DEA (Лаурамід Діетаноламін) застосовується як товстий агент та емульгатор.

Argania spinosa Kernel Oil (Масло ядра Argania spinosa)- арганове масло, додається для зволоження та живлення волосся.

Disodium EDTA (Дисодій ЕДТА) - комплексноутворюючий агент, який може допомагати в уникненні осідання металів в продукті.

Polyquaternium-10 (Полікватерніум-10) - полімер, який застосовувається для поліпшення структури волосся та його розчісування.

Citric Acid - регулює pH продукту, може використовуватися для зменшення жорсткості води.

Climbazole (Клімбазол) - застосовується для боротьби з перетворенням грибків на шкірі, також може допомагати у боротьбі з лупою.

Hydroxyacetophenone -антиоксидант та консервант, що додається для зберігання стабільності продукту.

Sodium Benzoate (Бензоат натрію) - також консервант, який додається для запобігання розмноженню бактерій та грибків.

FD&C Yellow NO.5 Powder (Cl 19140) (Барвник жовтий №5) - основна причина, чому прозорий шампунь має жовтуватий відтінок))

• Fragrance (Ароматизатор) - усе просто, він додається для приємного запаху продукту.

Маска мені також зайшла, незважаючи на те, що я не використовувала її за рекомендаціями виробника. А саме - у мене не було часу чекати по 10-20 хв поки подіє маска.

Двічі я тримала маску, один раз 5 хв, другий - 7 хв.

І от, чудо! Маска діє навіть за такий короткий проміжок часу.

Уявляю якого неймовірного результату можна досягнути за умови витримки 20-30 хв маски, а якщо ще й під шапочкою і прогріти…!!!)

Аромат маски такий же приємний, знову ж таки нагадує парфуми. Але він не настільки насичений, щоб набридав.

Консистенція дуже густого і щільного білого крему.

Обожнюю маски з такою консистенцією. Адже зазвичай лише вони в силі приборкати моє пористе волосся.

Після змивання волосся гладке, м’яке, гарно і легко розчісується, а ще надзвичайно блискуче і «живе». Зволоження відчувається і помітне неозброєним оком.

Склад маски мені також подобається, а особливо відсутність у ньому силіконів, що є значним плюсом для власниць кучеряшок 🥰

Серед корисних компонентів виділю оливкову олію, олію жожоба, олію насіння моркви; стеарамідопропіл диметиламін (бо зменшує електризацію); молочна кислота.

Нагадую, на фото результат після миття волосся лише шампунем з цього допису та використання маски на 5 (!!!) хв 🥰

+олійка Лядор на кінчики

Сліду від хвилястості чи пухнастості не залишається, незважаючи на те, що волосся висихало природнім шляхом. Для мене це приємний шок!)

Отож засоби мені дуже сподобалися і обидва я хочу у більшому форматі - хоча б по 150 мл 🧴

А ви уже використовували щось із цього допису? З радістю почитаю про ваш досвід 🥰 Також уже раніше бачила позитивні відгуки дівчат на цю маску 💧