YuliHrytskoff

Косметичне прибирання напередодні Нового року

Косметичне прибирання напередодні Нового року

На початку грудня я вперше (майже за рік участі у Клубі) написала відгук про порожні пляшечки. Мені це вдалось легко, довго збирати не прийшлось, бо майже всі засоби закінчились одночасно) Але рубрика мені дуже сподобалась – це дає якусь можливість просто для себе проаналізувати, що і за скільки часу в мене закінчується, а також коротенько розповісти про засоби, на які не встигла написати окремі відгуки чи просто якось не тягнулась рука…

Так як на носі Новий рік, і в домі робиться генеральне прибирання, вирішила довго не збирати порожні пляшечки і все пусте та зайве повикидати) Тому показую та розповідаю, що у мене закінчилось за цей коротенький період. Засобів не багато, але ділю їх на 2 групи – на які залишала відгуки, а на які – ні.

1. Бальзам для губ Revlon Kiss Balm SPF20, відтінок 015 «Juicy Peach». Про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/22459/. Чудовий бальзамчик, буду купляти й в інших відтінках.

2. Заспокійливий відновлювальний спрей-концентрат для подразненої або пошкодженої шкіри обличчя та тіла дорослих і дітей La Roche-Posay Cicaplast B5 Spray. Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/20438/. Планую купити повнорозмірну версію.

1. Сироватка з транексамовою кислотою й ніацинамідом для обличчя й шиї Cos De BAHA. На неї готую окремий допис, тому зараз багато розписувати про цю сироватку не буду. Тільки скажу, що сироватка чудова і дуже добре працює з пігментацією. Одного флакончика об’ємом 30 мл мені вистачило рівно на 3 місяці щоденного використання, зараз користуюся вже другим флакончиком, який замовила в об’ємі 60 мл.

2. Піна для ванни Fresh Juice «Tiramisu». Обожнюю її! Вона має дуже густу консистенцію, ніжного кавового кольору. Дуже добре піниться, тому розхід економний. Та найцікавіше в ній – її аромат. Він просто нереально «смачний»! Кавово-шоколадний, солоденький, густий і насичений, але не нудотний і не нав’язливий. Деякий час залишається на шкірі, але не дуже довго. Підходить і для прийняття ванни і просто для миття рук (переливаю пінку в стаціонарний диспенсер і саме так найчастіше й використовую її). Що важливо – не сушить та не подразнює шкіру.

3. Гель для душу Adidas Power Booster Shower Gel 3-In-1. Це чоловікові «викидушки». Взагалі, з чоловічих гелів для душу, Adidas однозначно найкращі в своїй ціновій категорії, та й серед дорожчих також… Беремо їх вже роками, чергуючи аромати. Цей гель приємного оранжевого кольору, густої гелевої консистенції. Чудово піниться, легко змивається, дуже добре очищує шкіру, не пересушуючи її. Нейтралізує запахи та дарує якесь нереальне відчуття чистоти і свіжості! Підходить і для миття тіла, і для волосся. Одним словом, засіб чудовий!

4. Крем-мило "Дотик свіжості" Dove Go Fresh Cream Bar. Серед брускових мил Dove – мої улюблені! Також купую вже роками для миття рук після вулиці. Саме мило – прекрасної якості! Має приємний освіжаючий аромат, який деякий час зберігається на шкірі після його використання; ніжного зеленого кольору. Чудово очищає шкіру та, що для мене найважливіше – абсолютно не сушить її. Змилюється до кінця, не розмокає в мильниці, не тріскається після висихання. От люблю ці мила безмежно! От тільки ціна на них останній час дуже виросла(((

Це всі засоби, які в мене закінчились за три грудневі тижні, які пройшли з моменту публікування попереднього допису про порожні пляшечки)