Ya Yana

Вони казали "купи"...

Вони казали "купи"...

Дуже часто зустрічала в Тік Тоці та чула від знайомих круті відгуки про цей бренд. Особливо про їхні кондиціонери для прання одягу. Дійсно, серед них є цікаві аромати, але своєму золотистому Ленору я не зраджую. Тому, вирішила познайомитися із гелями для душу. Запитала свою подругу-експертку з ароматів, який мені підійде найбільше. І вона порадила Fior di Loto.

Аромат цього гелю дійсно сподобався. Бачила багато коментарів, що це скоріше чоловічий аромат, ніж жіночий, але я з цим не згодна. Він саме унісекс. Тут яскраво чутно лотос, але це не оця квіткова ніжність, а саме свіжість, трохи аква мотивів. На фоні є щось, що обтяжує звучання, але це приємне обтяження. Немов важкий кашеміровий светр огортає все тіло.

Проте, запах відчутно тільки під час купання, потім на шкірі він у мене не залишається. А я, якщо чесно, розраховувала на це.(

Консистенція дуже рідка, його буквально потрібно ловити. Перевіряйте, чи щільно закриваєте кришку, бо можна ненароком випустити увесь гель з паковання і не помітити цього.

Піниться середньо, але наноситься він добре. Тобто, бульбашок не чекайте, це просто приємний гель, який огортає тіло, і до речі, є економним у використанні.

Відчуття після використання. Якщо просто помитися цим гелем. шкіра буде чудово очищеною та гладенькою. Він вимивається повністю, не лишає плівку і не сушить шкіру. Але, я також використовувала його із рукавичкою для душу, такою знаєте, для пілінгу. Ось в такому випадку гель стягнув шкіру і зробив ефект "до скрипу".

Паковання. Кришечка постійно викликає в мене сумніви, здається, що вона не надто щільна. Можливо, так поталанило лише мені.

Загалом, гель мені підійшов, точно лишу його та згодом спробую інші аромати.

Бада рада вашим коментрарям! Можливо, ви маєте улюблений гель цього бренду?