A.

Сухий шампунь Klorane Avoine Dry Shampoo With Oat Milk з молочком вівса

Сухий шампунь Klorane Avoine Dry Shampoo With Oat Milk з молочком вівса

Останній рік виявився дуже складним, тому я перепрошую за відсутність. Потрібно трохи повертатись в клуб, адже написання та читання дописів це досить терапевтично для мене. Окремо дякую за те, що я досі отримую бонуси за покупки через мої дописи 🙌

Довгий час я остерігалась сухих шампунів, незважаючи на те, що моє волосся жирніє біля коренів за 1-1,5 дні. Було страшно, що сухий шампунь буде забивати волосяні фолікули, які і так час від часу мене тішать запальними елементами на шкірі голови. Але наближення можливих блекаутів та допис Alina Litva про сухі шампуні таки переконали мене.

Сухий шампунь Klorane без аерозолю я так і не знайшла, тому взяла версію з аерозолем.

Сухий шампунь Klorane Avoine Dry Shampoo With Oat Milk з молочком вівса

Які в мене враження? Пречудові. Шампунь не залишає світлих слідів на волоссі, не призводить до неприємних відчуттів (можливо ви як і я експериментували і наносили пензликом розсипчасту пудру на волосся 🫠, від чого волосся було менш жирним рівно 10 хв і на відчуття було все одно жирним, але тепер склеєне пудрою), і дозволяє мені подовжити інтервал між миттям волосся до 1 дня (залежить від первинного вигляду волосся, на яке наношу шампунь).

Я дуже задоволена.

Із мінусів тільки трошки вінтажний запах, який вивітрюється. Наношу шампунь зазвичай на балконі, щоб цей запах не стояв у приміщенні.

Усім спокійного Нового Року!