Надія nhutei

Мій ідеальний Адвент-календар ч.1

Мій ідеальний Адвент-календар ч.1

Сьогодні в мейкапі двіжуха з приводу Дня Народження Швець Карини, тому я доєднуюсь до привітань! І далі фантазую про адвент (Карино, уяви, що я його тобі дарую😂). Отак я вирішила розповісти про доглядові засоби, аксесуари і косметику, до яких впродовж року тягнулася рука. А деякі серед них мене просто повеселили) Тож, вітаю всіх з прийдешнім Новим Роком і пропоную відкрити адвент-календар мого досвіду 2023🙃

Мій ідеальний адвент-календар був би повністю паперовий, з вторсировини (придатний до переробки), а може й з переробленого листя. Я лише чула про такий папір, але ще не бачила в житті. Колір - червоний з золотим тисненням. Форма - звичайна квадратна або прямокутна, що відкривається книжечкою і містить 24 комірки. Кожна комірка - це окрема висувна коробочка, у якій подарунок загорнутий у тоненький шар зеленого паперу.🎄 Найбільш наближений до моєї фантазії - це адвент Армані за 16К. От тільки мій ідеальний календар коштує дешевше😅

Розгортаємо з тобою папір і бачимо там скляну баночку з кремовими тінями Maybelline New York Color Tattoo 24 Hour. Нам з тобою дістався відтінок 240 Duck Doll.

Ці тіні нахвалюють недарма, як і попереджають про те, що вони швидко сохнуть. Мої за рік вже підсохли, тому я б їх з радістю оновила (а ще тому що я у баночку залазю пальцями, а не всякими там лопаточками). Тіні йдуть базою майже під усі макіяжі, добре тримаються на моїй нависаючій повіці (головне - зафіксувати сухим продуктом зверху), легко тушуються.

Невеликий, доступний і якісний продукт, що гідно відкриває мій фантазійний адвент коміркою 1️⃣.

Розгортаємо з тобою папір і дивуємося що це за наклейки для повік Deni Carte. Погортавши соц.мережі, ми пригадали, як кореянки використовували ці наклейки на нависаючі повіки, щоб відкрити погляд.

Окрім веселощів поки їх клеїш, річ безтолкова і незручна.🤷🏻‍♀️ От не може воно нікуди діти кістку, що нависла у мене над оком)) Не знаю про що я думала, коли купляла ці штуки. Втім, для фото річ непогана, якщо камера на рівні підборіддя, а потім заретушувати ті наклейки у фотошопі.😅 Я не шкодую, що купила їх, бо мені було весело займатися аплікацією. А якби не купила, то думала б, що проґавила свій шанс ходити з відкритим поглядом.🙃

Недорогий, але трендовий аксесуар цілком заслужено доповнює комірку з тінями і тому знаходиться у комірці 2️⃣.

Ми з тобою зробили ставки що ж це буде: гель чи ні. Розгортаємо зелений папір і бачимо пляшку запасного блоку для аромодифузора Ароматика із запахом кориці. Не гель.🤪

Ти дивишся на мене і питаєш: "А хіба не повинен бути спочатку аромодифузор, а потім змінний блок?", а я відповідаю, що в моєму ідеальному адвенті є тільки змінний блок)) Дістаю невикористані палички з попередніх наборів і вставляю прямо в пляшку. Поступово кімната наповнюється приємним ароматом. Це не якийсь сильний задушливий синтетичний аромат, а ледь відчутний, натуральний і легкий, що так нагадує запах свіжої випічки. Для мене це аромат виключно для листопада, грудня і січня. Я взяла змінний блок 200мл., бо думала, що рідина буде швидко випаровуватися, але це не так. Змінного блоку вистачає більше, ніж на три місяці з двома паличками у оригінальній пляшці, а коштує він дешевше (або десь так само), як і скляний аромодифузор на 100мл..

Після веселих наклейок для повік, такий продукт в комірці 3️⃣ дарує розслаблене і приємне очікування свята. Календар знову хочеться відкривати.😊

Розгортаємо папір і на цей раз схвально киваємо одна одній, бо вгадали з продуктом. У руці тонесенький олівчик для брів LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil у 402 відтінку.

Цьогоріч цей механічний олівчик був моїм улюбленцем, бо легко наноситься, підтушовується щіточкою, можна зробити чіткі хвостики, якщо мати рівні руки.😄

Цілком заслуговує бути в моєму адвенті у комірці 4️⃣, бо олівці для брів ходові, а цей ще й недорогий і продовжує макіяжну тему для очей.

З цікавістю розгортаємо пакунок і бачимо там пухнасті шкарпетки.

Мені двічі пощастило: по-перше, я люблю всіляки шкарпетки, а особливо теплі; по-друге, мені підходять шкарпетки з розміром 36-38 і 39-41, тому вгадати легко. 👍🏻 Ці рожеві хмаринки мені подарували на Миколая, тому вони і знаходяться в комірці 5️⃣, бо це чудовий час для того, щоб дарувати теплі аксесуари.

Розгортаємо папір, а там - невеличка плитка молочного шоколаду. Можливо, ти не любиш молочний, але це ж моя фантазія.🙃

Комірка 6️⃣ розрахована, щоб її відкрили 06.12., в День Св.Миколая, тож зараз ідеальний час для солодощів. Та і взагалі автентичний адвент-календар містив тільки солодощі, тому я б не виключала такий сюрприз навіть з бьюті календарів.

Розгортаємо з тобою папір і нам в руки падає невеличка баночка з піпеткою. "О, нарешті догляд!", - кажеш ти.😊

А це ніщо інше, як сироватка Cos de BAHA. Нам з тобою дісталася Peptide Serum With Matrixyl 3000 & Argireline , але я одразу скажу, що спробувала б і інші сироватки цього бренду.

Догляд - штука індивідуальна, але мені ще сподобалася ця річ у якості основи під макіяж. Маю розширені пори і рубці пост-акне, а цей в'язкий серум гарно те все "закриває", тож тональний засіб лягає рівненько.👌🏻

Комірка 7️⃣ не остання, що містить догляд, але спойлер: це єдина сировотка в моєму адвенті.🙃

Щупаємо з тобою пакунок, бо дуже цікаво що ж це може бути такої хвилястої форми і таке важке. Обережно розгортаємо папір і дістаємо кварцевий масажер для обличчя Deni Carte Venomous Green Face Massager.

А якість-то посередня, навіть довелося заново клеїти менший валик за допомогою Момента)) Та за свої гроші цей ролик виконує всі свої функції. Мені вдалося значно розгладити валики над бровами і міжбрівні складки, навіть носогубка стала менш виразною.💪🏻 Чи посприяв цьому пептидний догляд, чи ролик - я не знаю, тому і додала цей аксесуар одразу після сировотки у комірку 8️⃣. А ще я таку штуку дарувала всім своїм дівчатам, тільки якісніше) Та мене в моєму адвенті цілком влаштував би і цей.

Розгортаємо з тобою папір і бачимо маленьку скляну кульку.

Так, мій ідеальний адвент-календар містить не лише шкарпетки і шоколадки, а ще й ялинкову прикрасу.😅 Ти знудилась? Ну, вибач, але мені б такий подарунок дуже зайшов.)) Я не прикрашаю ялинку по-модному і в одному стилі, а чіпляю все, що мені подобається: цукерки, кульки, шишки, іграшки у вигляді предметів і т.д. Тому невеличкій новій кульці у комірці 9️⃣ я б точно зраділа і вже б замислилась над тим, щоб ставити ялинку.

Сподіваюся, що тобі подобається такий формат, бо далі буде ще дві частини допису))

А ще сподіваюся, що впораюся до півночі, інакше чекайте продовження в новому 2024 році🤪