Надія nhutei

Мій ідеальний Адвент-календар ч.2

Мій ідеальний Адвент-календар ч.2

Комірка номер 10. Найбільша: широка і довга. Думаєш, палетка?)

Ти розгортаєш зелений папір і дістаєш блокнот!😊 Дівчата, хто з нас не любить гарненьку канцелярію?

От тіней у мене достатньо, тому цьогоріч не купувала собі палеток. А блокнотик піде на планер, у якому я планую писати про свої мрії, плани і цілі. Може, буду записувати бьюті-процедури, вже як піде.)) Хоч цей блокнот я отримала у подарунок, його ціна, мабуть, 700-800грн., що робить його найдорожчим продуктом мого вигаданого адвент-календаря.

Мій ідеальний Адвент-календар ч.2
Мій ідеальний Адвент-календар ч.2

Після блокнота нам з тобою все одно що буде далі, бо уже сидимо задоволені) Розгорнувши папір, ми одразу засвотчили рідкі тіні Bronx Colors Metallic Cream Shadow у відтінку 15 Drax.

Ці суперстійкі тіні я любила використовувати впродовж року як підводку. В осінній період вони були незамінними для кавового макіяжу, щоправда, тушувати їх доводилось дуже швидко. Якщо ви думаєте, що мій адвент містить з косметики тільки засоби для очей, то це не так)

Тіні я б з радістю повторила, але в іншому відтінку, бо такий насичений я використала менше, ніж наполовину.

Розгортаємо папір і нас зустрічає кремчик для рук Love&Loss Yoga Time Premium Hand Cream. Куди ж без крему для рук на зиму, а тут ще й преміальний продукт за словами українського виробника.

Цей крем мені за запахом страшенно не подобається, тому використовую лише на ніч. Текстура легка, хоча всотається крем не одразу. Має відмінні регенерувальні властивості: не раз рятував мої запалені пальчики після невдалого манікюру (я роблю собі сама😅).

Я б хотіла в комірці 12 знайти крем цього ж виробника, але з іншим запахом)

Розгортаємо зелений папір і замислюємося чи не використати нам його повторно для упаковки подарунків рідним на Різдво.😂

Бачимо знаряддя, яке багато дівчат боїться, а дарма! У нас з тобою в руках щипці для завивки вій Ilu Eyelash Curler Pink.

Так, не всім може підійти такий метод завивки вій, але на мені працює. Війки підкручені, нічого не висмикується, втім, щодня не користуюсь. Це мій перший кьорлер і обирала я його навмання, тож порівнювати нема з чим :)

Звичайно, після того, як ми розгорнули папір, ми побачили туш для вій. В моєму ідеальному адвенті лежить моя улюблениця 2023 року Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black, про яку я писала один з найперших дописів у МейкапКлубі тут https://club.makeup.com.ua/post/7618/

Ця туш впевнено обійшла інші бюджетні, якими я користувалася цьогоріч: Obey's, Colour Intense, Joko.

Дістаємо з комірки пакунок, розгортаємо папір і радіємо свічці.)) Тут можеш пофантазувати разом зі мною, якщо також дуже любиш палити свічки.

Серед українських виробників є надзвичайна кількість унікальних свічок різних форм, ароматів, в різному пакуванні з різними гнотами (трави, дерево, бавовняна нитка). Обирай яку завгодно і клади у комірку!

Швиденько розгортаємо папір і поповнюємо біленьким пензликом свою колекцію. Нам дістався пензлик Topface для тональних засобів F06.

От тільки цей пензлик виявився доволі універсальним і літом я могла лише ним зробити легкий денний макіяж, використовуючи спф з тонувальним ефектом, рум'яна-мультитаскер, закріпивши все пудрою. Пензлик легко миється, не линяє і має середню щільність. За свою вартість і зручність потрапляє у мій календар)

Розгортаємо пакуночок і бачимо компактну фінішну пудру.😊 Це доволі бюджетна рисова пудра Ingrid Cosmetics у пластиковому пакуванні без дзеркальця. У мене стара версія у чорному пакуванні, яку я витерла до останньої крихти.😄

Цією пудрою я закріплювала всю косметику, що наноситься на моє обличчя, а самЕ обличчя вона гарно матує. Особливо добре пудра закріплює матові помади, а це дуже важливо у новорічну ніч, коли хочеться з'їсти шпроти, жирненьку ікру і салати з майонезом (яка там дієта))). При цьому, щоб не бігати щоразу до ванни поправляти макіяж губ. Просте пакування має і свій недолік - пудру легко розбити, тому в своєму календарі я б запакувала її у папір більше за інші продукти)

Розгортаємо папір, що точно приховує від нас з тобою щось у баночці)) Цього разу з догляду нам дісталася термальна вода Avene Eau Thermale Water 50мл..

Такий вид водички я відкрила для себе влітку цього року вперше, а виявилося, що взимку нею користуватися навіть приємніше.👍🏻 Особливо, якщо робоче місце поруч з батареєю, що сушить повітря і твою шкіру. Формат 50мл. не лише дешевше і підходить більше для адвент-календаря, але і зручніше у повсякденному житті.

У комірці вже моя друга баночка))

До Нового Року залишилося зовсім трохи, але я планую встигнути завершити останню частину, тож, пішла друкувати текст далі, поки мої на фоні дивляться другу частину "Сам удома". 😉