YuliHrytskoff

Засіб для очищення Vichy Normaderm Три-Актив глибоке очищення 3 в 1

Засіб для очищення Vichy Normaderm Три-Актив глибоке очищення 3 в 1

З брендом Vichy я знайома вже дуже давно, відповідно перепробувала чимало продуктів цієї торгової марки, і жоден з них мене не розчарував. Але серед усіх випробуваних мною засобів Vichy, у мене визначилися два улюбленці, які я купую просто раз за разом і сьогодні хочу розповісти вам про один з них - це засіб для чищення Vichy Normaderm Три-Актив глибоке очищення 3 в 1.

Склад засобу дуже гарний! Він містить комбінацію таких активних інгредієнтів, як гліколева кислота, саліцилова кислота, цинк, LHA, 26% глина, гліцерин, термальна вода VICHY, які і покликані ретельно очищати шкіру. Але і без синтетичних компонентів, на жаль, не обійшлося.

Преміальне! М'яка якісна туба, витримана у ніжних м'ятно-білих тонах. На лицьову сторону тюбика нанесено інформацію про бренд, серію, назву продукту, а також зазначений обсяг засобу. Під час користування продуктом написи не стираються. На звороті - також інформація про продукт від виробника. Завдяки плоскій відкидній кришечці тюбик можна зберігати у вертикальному положенні.

Консистенція кремова з вкрапленням дрібних частинок, що скрабують, в міру щільна, засіб не розтікається, зовсім не піниться, наноситься на шкіру трохи м'якше, ніж звичайна косметична глина.

Колір дуже гарний – пастельно-зелений. При висиханні засіб стає майже білим.

Запах освіжаючий, дуже приємний! Складно описати всю композицію аромату, але за запахом хочу сказати, що так пахнути може тільки косметика преміум-якості!

При використанні засобу як гелю для вмивання: шкіра дуже ретельно очищена, усувається жирний блиск і попереджається поява запальних елементів. Після очищення шкіра трохи стягнута, але це і не дивно, адже у складі міститься саліцилова та гліколева кислоти. Але, загалом, відчуття цілком комфортні, шкіра на курагу не перетворюється! Але! Я не рекомендую використовую цей засіб в якості умишки, щоб не пересушити шкіру!

При використанні засобу як скрабу, він дуже ніжно полірує шкіру, розгладжує рельєф, трохи очищає пори. Скрабуючі частинки дуже дрібні і впливають на шкіру делікатно та не травмують її. Такий м'який скраб підійде навіть для дуже чутливої ​​шкіри. Єдине зауваження - сильне лущення скраб все ж таки не в змозі прибрати.

Ось використання в якості маски - це саме той випадок, за що я обожнюю цей засіб і готова співати йому оди вічного кохання! Після маски шкіра просто перетворюється: вирівнюється рельєф шкіри, вона стає більш гладкою, м'якою та ніжною на дотик; шкіра освітлюється, навіть пігментні плями стають менш помітними; дрібні прищики підсушуються; але головне - пори стають чистішими, візуально звужуються, чорні крапки стають менш помітними.

Ну що тут ще сказати... Як на мене, результат говорить сам за себе! Звичайно, продукт вартий уваги!

21 січня, 2023
YuliHrytskoff
21 січня, 2023