Не для початк івців: Розхвалена підводка Maybelline
Я точно не назву себе професіоналом в мистецтві стрілок, але і скаржитися мені немає на що: виходять не найгірші аматорські стрілки
Підводка Maybelline Lasting Drama 24H Gel Eyeliner вимагає чи не найбільшого професіоналізму для красивих стрілок
Не дає права на помилку та вимагає скрупульозного нанесення
Ця гелева підводка дуже стійка і миттєво "схоплюється" на шкірі. Звичайна міцелярка з ватною паличкою не здатні поправити помилки, вони лише розмащують чорний пігмент по шкірі. Тому бажано наносити дуууже акуратно, прокладаючи контур майбутньої стрілки наперед, а лише потім заповнюючи серединку. Так мені, для прикладу, простіше. До того ж завжди густій текстурі, вона погано лягає на рельєфні ділянки повіки.
Кісточка з набору - в смітник
Для нанесення я використовую мегатонку кісточку з художнього магазину. Тільки з нею я можу промалювати усі крихітні елементи. До того ж вартість такої кісточки зазвичай в 2-3 рази нижча. Але навіть з моєю надтонкою кісточкою неможливо ідеально промалювати края стрілочки, ця підводка більше нагадує за ефектом тіні, ніж звичні підводки-фломастери, які залишають чітку темну грань між шкірою і стрілкою. Текстура шкіри за рахунок цього дуже підкреслюється.
Проте і переваг багато
Ця підводка дуже стійка. Д У Ж Е. Вона не тріскає, не осипається. При т ому вона має глибокий чорний відтінок і матовий фініш. Якщо вам вдасться її приборкати на етапі нанесення, результат вас буде тішити довгі години. Рівних їй в цьому плані немає!
В дуеті з тінями
Я люблю стримані поєднання. В дуеті з ніжно-рожевими кремовими тінями 91 CREME DE ROSE ця підводка виглядає дуже виграшно. До того ж лягає на тіні простіше, ніж на чисту шкіру.
Результат
Вийшла ось така контрастна стрілочка, яка добре видовжує мої очі і надає їм більш симпатичної форми. Моя техніка не ідеальна, але, надіюсь, уявлення про цю підводку і її властивості у вас все одно з'явилися! Дякую за увагу 🙏
Коментарі (0)