Христина 🌺

Кремовий хайлайтер…

Кремовий хайлайтер…

Я вже давно задивлялась на цей хайлайтер. Але або його не було в наявності, або мене зупиняла ціна...і кожен раз покупка відкладалася.

Недавно хтось тут в клубі робив на нього огляд, і я побачила, що на нього класна акція🤩. І тут мене вже зупинити ніхто не міг...це було б не розумно не скористатися такою привабливою ціною).

Купувала його за 126 грн! І навіть не переживала, якщо він мені не підійде...бо ціна була дійсно смішна.

Кремовий хайлайтер…

Він має кремову текстуру. Пахне кокосом, мені навіть сподобався його запах. Переливається срібно-рожевими відтінками. Кришечка закручується. Когось це бентежить, але мені навіть так зручніше... бо, переважно в бюджетної косметики завжди кришки не тримаються купи і відлітають.

Перший раз я його нанесла пензликом. Скажу одразу- це взагалі не варіант. Виглядав він жахливо, і підкреслив все, що не варто було.

Другий раз нанесла подушечками пальців (саме так рекомендує виробник). Непогано. Коли немає часу на довгі бʼюті-процедури, то це оптимальний варіант.

А сьогодні я його нанесла вологим спонжем. О так, він цього хотів😅. Хайлайтер дав дуже класне підсвічення, шкіра з ним виглядала супер свіжо. Він злився зі шкірою, це була максимально природня підсвітка. Тут хайлайтер виконав свої функції на 110%.

Зразу скажу, що мені вологий спонж тональний не забирає з обличчя, зверху наношу пудру, і в мене все ок.

Цим хайлайтером я задоволена, хоча мені й потрібен був час, щоб знайти до нього підхід. Але тепер, коли знайшла, то важко від нього "відірватися".

Тепер я просто закохана в це сіяння 💖.

Фото без фільтрів, щоб максимально показати колір і блиск.