Мої засоби для брів
Невеликий відгук на олівці та гелі для брів
Після сьогоднішньої бурної нічки (на жаль, я не про те що одразу приходить на думку, а про обстріл ракетами) сиділа зранку без світла і води вдома, а раптом дзвонить курʼєр мейкап і каже - виходьте, посилочка приїхала. Щоб ви розуміли, я зробила замовлення вчора десь об 11 вечора. Мої аплодисменти мейкапу - вони або працюють вночі, або під вибухи, обидва варіанти мене трохи шокують)
А привезли мені новий олівець і гель для брів, я вже встигла їх протестувати :)
Олівець Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil виявився дуже тоненьким, зручним в нанесені, і стійким. Для свотча наносила на руку - довелось сильно потерти щоб згодом змити. Аплікатор аж незвично тонкий, ним можна промальовувати волоски (у мене, трохи криворукої, вийшло непогано)
Ну і ціна, а я брала по зницжі за 170 грн, не може не радувати
Гель LAMEL Make Up Liquid Brow Soap
Новий гель також сподобався - зручний аплікатор, не потрібно зішкрябувати зайвий засіб. Тримає на 7 з 10, але з приємного - абсолютно не пахне клеєм. Від старого гелю люксвізаж у мене просто сльозились очі.
За свою ціну дуже навіть нічого, особливо порівнюючи з моїм попереднім від Kiko
Наступний - гель та олівець 2 в 1 від Kiko
Його купувала за порадою консультанта. Коштував 700 з чимось, закінчився за 1,5 місяці і абсолютно мене не вразив. Аплікатор-трикутник в ньому непоганий, але стійкість - 3 з 10. Гелю на кисточкі завжди набиралось багато, приходилось щоразу прибирати зайвий щоб не заляпати брови пігментованим засобом. На мейкап його нема, відгуків почитати не можна, як результат - ледве дочекалась поки він закінчиться )
Ну і на останок баночка зі стертими надписами
Колись давно купила гель в баночці від malva за 3 копійки і тепер він моя палочка-виручалочка коли одні засоби закінчуються а інші ще не приїхали)
І бонус - мої невеликі свотчі)
Коментарі (0)