Тест магічного крему від Essence
Чому він (не) магічний і що так мене вразило
Привіт усім🥰 Повернулась я сюди з достатньо неординарним затестом крему від Essence, а саме Essence Magic All In One Face Cream. Взагалі я дууже люблю продукти від цього бренду і вважаю, що співвідношення ціна/якість дуже навіть непогане. Але звідки я знала, що аll In оne виявиться зовсім не тим, чим могло б бути.
Почну з того, що купила цей крем без жодних очікувань, рекомендацій, порад, просто робила замовлення і кинула в корзину, щоб затестувати новий кремчик для обличчя. Це і було моєю помилкою😂
Зазначу, що на сайті крем віднесений до категорії «догляд для обличчя», а в описі пише, що призначенням його є відновлення та зволоження. Яким сюрпризом став момент, коли я видавила трішки крему, щоб спробувати, і виявила, що він не однотонний, а з якимись коричневими плямами. Перша думка - протермінований😂 Але ні. Після того, як крем змішати на руці, він стає достатньо рудим, навіть дещо коричневим. То головне його завдання не відновлення та зволоження? Бо я цього не відчула… все, що він дає, це рудуватий тон, який злегка перекриває недоліки. Але потрібно розтушовувати добре, інакше лягає плямами.. Я наносила спонжем і намагалася дуже добре розтушувати. Але для мого тону шкіри відтінок трохи затемний. Лиш потім на тюбику прочитала, що має підлаштовуватися до тону шкіри, перекривати недоліки та давати ідеальне перекриття.. але рудий тон так і залишився рудим. Не знаю, чи буду дуже часто його використовувати..але це все досвід☺️
в підсумку скажу, що продукт може і не поганий , але зовсім не відповідає тому, що обіцяє виробник. Трохи дивно купляти доглядовий крем для обличчя, а отримувати якусь подобу тонального з незрозумілим відтінком.. Напевно перший раз Essence так мене розчарував. тому ніколи не забувайте читати відгуки на продукти🥲
Коментарі (0)