Моє перше замовлення в цьому році

Завжди дивилася в сторону бренду Mermade, це ж просто повна милота, але ніколи не брала його собі. Тому в 24 році вирішила спробувати що воно таке є, і звичайно ж, дівчатка клуб зі своїми красивими фотографіями мене на це підбили. Дякую Вам, я б ніколи не наважилась б на покупку!

Також дуже хочу показати милу листівку, з якою мене зустрів цей бренд. Ну, милота ж!

З останніми подіями в моєму житті, я стала все більше цінувати антисептики. Відколи я почала витрачати просто шалені гроші на лікування, то й стала дуже гидливою. Тому в кожній моїй косметичці тепер буде лежати цей дуже милий антисептик для рук на пару з мініатюрою крему для рук. Бо зволоження в зимку важлива частина мого життя.

Свій вибір я залишила на антисептиках від Mermade, бо вони ну дуууууже милі і за доволі таки бюджетну ціну. Принаймні на знижках.

В мене різко закінчилися всі мої гелі для душу, здогадуюсь через кого, але пробачимо йому за це. Тепер в нього є своя колекція гелів для душу. Тому сподіваюсь, що мої залишаться у спокої. Взяла ці міні на пробу, бо мені сподобалися назви. Поки нюхала Daydreamer-а, то вспіла ще й помити руки після нього, бо трошки пролилось. По першому враженню можу сказати, що доволі таки непоганий запах та й піниться продук добре.

Також хотіла спробувати пінку для душу, бо до цього в мене були тільки пінки від Bilou. Останні мені сподобалися. Подивимося, що буде тут.

Я маю жирний тип шкіри голови. І в зимку через активне використанн шарфів, капюшонів та шапок голова стає жирною швидше. Тому я і люблю використовувати скарби для голови раз на тиждень. Сподіваюсь, що цей мені також сподобається.

Едине, що мені не сподобалось, так це упаковка - я, як людина з астимгматизмом не дуже оцінила, що слово scrub в білих точках. Спочатку я навіть перелякалася, що в мене впав зір. Та і в цілому пакування трошки в пікселях. Але це вже мої заскоки.

На цьому все. Сподіваюся, що нові покупочки мене не розчарують. Тим паче, що це наш український бренд, який мені хочеться підтримати.

Всім гарного дня, і дякую за увагу! 🖤