Олена Романюк

Шампунь Garnier Fructis 'Ріст на повну силу' з ніацинамідом та екстрактом яблука

Шампунь Garnier Fructis 'Ріст на повну силу' з ніацинамідом та екстрактом яблука
Шампунь Garnier Fructis 'Ріст на повну силу' з ніацинамідом та екстрактом яблука

Засоби по догляду за волоссям Garnier завжди привертають увагу флаконами з гарними обіцянками та яскравими, різноманітними ароматами на усі смаки.

Зміцнювальний шампунь Garnier "Ріст на повну силу" я придбала для доньки, щоб чергувати з Davines, який за постійного використання трохи переобтяжує її волосся. Звісно, я не втрималася, щоб не випробувати на своєму волоссі, цікавість наше все 😉

Склад, аромат, консистенція :

Консистенція класична для таких шампунів, напівпрозора з перламутровим відливом. Легко "видобувається" з флакончику, якщо вже шампуню мало, то просто зберігаю пляшку догори ногами 😉

Піноутворення на найвищому рівні, густа шапка з бульбашок забезпечена.

Аромат яскравий, яблучно-солодкий, пахне на усю ванну кімнату. Приємний запах, не настільки насичений, як в лінійці SuperFood, на волоссі відчувається до 12 годин.

Склад цілком класичний, це не лінійка SuperFood без силіконів, тут присутні SLS, Dimethikone, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, на 7-ій позиції фруктова водичка (екстракт яблука), на 12-ій позиції ніацинамід, далі стабілізатори, консерванти, віддушка.

Шампунь Garnier Fructis 'Ріст на повну силу' з ніацинамідом та екстрактом яблука

Я не покладаю особливих надій на зміцнення та ріст волосся з такими шампунями, тому , особливо не зважаю, на збагачену ніацином та екстрактом яблука, формулу засобу.

Але завжди тримаю на поличці подібний шампунь з SLS, щоб гарно змити масло з волосся чи урізноманітнити миття. В основному, я користуюся шампунями з більш лагідним складом та все ж рука тягнеться до Elseve чи Garnier 😉

Шампунь легко змивається, не заплутує моє волосся, воно об'ємне, гладеньке, легко розчісується, але, в моєму випадку, важливо не "переборщити" з кількістю при митті та частотою використання, інакше, привіт, солома 🫤, яку не врятує бальзам SuperFood з папайя та погіршить ситуацію сироватка CHI. При тому, що я маю натуральне волосся, не пошкоджене різними експериментами.

Отже, у моєму догляді за волоссям, це такий собі елемент різноманіття, на постійне використання декілька разів на тиждень мені шампунь не підійде точно.

На мою суб'єктивну думку, шампунь Garnier Gructis "Ріст на повну силу" - класичний представник засобів, щоб отримати пишну шапку бульбашок при митті голови, при цьому не забути про нанесення маски/бальзаму, та насолоджуватися ароматом та легкістю чистого волосся.