Bottega Verde Retinolo BV stick
Універсальна штучка ✨
Всім привіт! 💕
З Новим роком , б'юті Клуб та прекрасна спільнота 🎄
Починаю з допису про улюблений та універсальний засіб від італійського бренда Bottega Verde 💚
🤩
Думаю багато хто з вас чув про бренд Bottega Verde , він мені чимось нагадує французький Ів роше , але якщо в Ів Роше є для мене приємні засоби , які легко можна замінити іншими брендами (та зізнаюсь шо давно нічого не брала у них), то засоби Боттега для мене більш цікаві, є непогані доглядові , для волосся та дещо цікаве в мейкапі.
Нажаль, у нас немає стаціонарних магазинів , а тільки скорочений асортимент по каталогу та сайту , в Італії ж цей бренд представлений і онлайн , і оффлайн магазинами та різними промо, наприклад кожен місяць додому приходить паперова листівка з подарунком чи промо пропозицією 💛
Цей стік я купляю вже не перший раз, тому розповім чим саме мені подобається та який ефект ✨
✨
Ця помада - стік справжня палочка - виручалочка для догляду за тендітною шкірою навколо очей та губ 💕
- Має легку, але насичену текстуру
- Швидко живить шкіру , наповнює її
- При тривалому користуванні присутній накопичувальний ефект
- Шкіра навколо очей зволожена , сяюча
- Аромат досить насичений , солодкий, мені спочатку був досить явний, потім звикла
- Гарно доглядає саме за шкірою навколо губ та за губами
- не залишає жирної плівки, масляного шару, немає ефекту вакууму чи сауни на обличчі
- в складі має поживні оліі, сквалан та ретинол пальмітат
- не комедогенний
- дуже зручний формат , одна "помада" замінює одразу декілька баночок з догляду
- тому зручний в подорожах
- досить економний
- Гарне якісне пакування , футляр виглядає достойно
- Ціна без знижок 16 євро, але завжди можна придбати зі знижками , я брала за пів ціни по 8 євро.
Склад:
Caprylic, triglyceride, ricinus communic seed oil, cera alba, glyceryl behenate, oryza sativa cera, aroma, bytyrospermum parkii butter, glyceryl laurate, helianthus annuus seed oil, tocopherol, retinyl palmitate , beta-sitosterol, squalene
Чи користувались ви таким засобом чи чимось подібним ? 💛
Коментарі (0)