Христина 🌺

Landor Tease my cherry

Landor Tease my cherry

Колись я вже описувала парфуми Moon away, вони мені дуже сподобались...це одні з небагатьох східних, після яких мене не болить голова.

Тепер щахотіла познайомитися з цими. Тут сама назва говорить про те, яким буде цей запах.

Комусь він дуже схожий на Tom Ford lost cherry, та й мені інколи теж. Але з першого моменту, як тільки я їх відкрила, я зразу згадала запах вишневого соку Сандора. Не знаю, як кому, але мені дуже він подобається, та й взагалі все вишневе. Потім, через декілька хвилин цей аромат звучить вже по -іншому: сливовим пирогом, корицею, глінтвейном, або запахом Різдва. Минає кілька годин, і на мені він розкривається ще по-іншому...тут вже виступають кінцеві ноти.

Landor Tease my cherry
Landor Tease my cherry

Тут аромат яскраво виражений, досить пряний, найкраще підійде на холодну осінь/зиму. Літом я такого запаху не дуже люблю.

Початкові ноти: 🍒, слива (ось звідки я чула сливовий пиріг);

Ноти серця: 🍒, мигдаль, троянда, абрикос, жасмин, гвоздика, кориця (тут зібрані всі мої улюблені аромати). Хто ще досі не уявляє, як пахнуть ці парфуми, то можна уявити запах вишневого мигдалю, посипаного корицею.

Кінцеві ноти: боби тонка (не знаю, як вони пахнуть), сандал, кедр, перуанський бальзам, бензоїн, ветивер, пачулі, ваніль.

Ці ноти розкриваються на мені аж через декілька годин. Тоді я вже практично не відчуваю вишні, гвоздики і кориці, а більше запахи рослин/бальзамів.

Щодо стійкості: вона тут вражаюча. Не всі люксові парфуми так довго тримаються. Я нанесла їх зранку на шию і за вуха. До кінця дня я ще відчувала цей запах. Більше того, ними пах ще на другий день светр, який я одягала.

Висновок: ці парфуми мені дуже сподобались. Moon away також, але рука більше тягнеться саме до цих. Це суто мій аромат, від якого мене не нудить і не болить голова, з яким мені комфортно протягом дня.

Точно знаю, що хочу більший обʼєм. Дійсно, ці парфуми мають право конкурувати зі значно дорожчими і відомішими. Вони справді варті уваги.