О'L

Victoria`s Secret Extreme Lip Plumper Plump Me Up

Victoria`s Secret Extreme Lip Plumper Plump Me Up

Наразі саме такого у VS не представлено, бо він залишився в мене ще з набору минулої колекції. Проте, термін придатності в нормі, а байери його досі, трапляється, продають на тих чи інших торгівельних он-лайн площинах (щоправда, ціни інколи не дуже тішать).

Загалом я прихильник прозорих блисків та звичайних гігієнічних помад чи бальзамів. Тож, декоративних кольорових помад та блисків у мене всього кілька, а от різноманітних прозорих засобів для губ ціла купа!

Отже, цей плампер був замовлений у наборі, що складав 4 подібних засобів для губ VS різних відтінків. Замовляла навпіл с подружками і залишила собі лише прозорий.

Виробник зазначає, що це засіб із морським колагеном для візуального збільшення губ. Я, на жаль, на пакуванні повний склад не знайшла ( Можливо, він був вказаний на коробці набору, та я її одразу ж віддала ( Проте, що мені дуже подобається – це відсутність запаху, оскільки я не дуже люблю будь-які віддушки у засобах для губ та обличчя в цілому (тим паче, що зазвичай вони містять багато алергенів).

Сам плампер прозорий та доволі густий. При нанесені спочатку нічого не відчуваю, але з часом легке печіння та поколювання відчувається все «яскравіше». Влітку та восени мене це не дуже дратує, а от взимку на холоді – це якось не дуже комфортно (

Об’єм 8,8 г.

Великим «плюсом» для мене є аплікатор – як на мене – це один із найвдаліших аплікаторів в засобах для губ. Він виконаний із м’якого силікону, взагалі не «шкрябає» вуста та дуже зручний при нанесенні.

Щодо ефекту – тут все як й у будь-яких інших гарних пламперів – він досягається отим самим «печінням та поколюванням». Тримається довго, не розтікається та загалом виглядає дуже гарно та пристойно. Такий собі розкішний глянець! Для додання кольору можна під низ нанести будь-яку губну помаду – результат буде неймовірний!

Наразі вже чекаю на їх оновлений Lip Care Kit )

Victoria`s Secret Extreme Lip Plumper Plump Me Up
Victoria`s Secret Extreme Lip Plumper Plump Me Up
Victoria`s Secret Extreme Lip Plumper Plump Me Up